01-08-2012, 11:00 AM
(01-08-2012, 10:53 AM)Daria A scris: Lexx' daca tu te intrebi acest lucru, da' eu care aseara am intrat pe telefon si vorbeam cu Lia si ALy si ea-mi zicea ca toti arunca cu rosii in Lia. Ce dracu, acum am ajuns sa aruncam vina unul in altul /facepalm.
"Bai frate, sectiunea aia cred ca e de la inceputul forumului. Ce vi s-a pus in cap?" - acum ii reprosezi - ca asta faci - si ca nu-i place FF-ul...
"Bravo tie. Nu ne mai spune. Bani tai, asta e. Dar activitatea era scazuta si inainte." - serios? cum poti spune asa ceva, adica ce daca, putea sa nu se faca ca pe tine te doare fix in poponeata de chestia asta
" Quiz Lia, unde e Quiz?" - a explicat si Aly asta... sti ca Lia nu are de a face cu asta, nu? pardon, trebuie sa o gasim vinovata si pentru chestii ce nu le-a facut :/
Asta mi se pare o prostie ._.'' si ma rog de ce aruncati cu rosii in Lia pentru ca nu-i place FF-ul? Fiecare cu preferintele lui/ei.
Apropo Min, quiz era tinut mai mult pentru a face rost de numarul mare de posturi/ parerea mea. Sa dai copy/paste de pe un site pe altul e aiurea.
![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.