31-07-2012, 03:04 AM
1. Little One - imi plac culorile si efectele, se vede ca ai lucrat ceva la ea. Totusi, nu prea imi plac electele de pe labuta dreapta. Parca l-ar lovi ceva. Unele dintre texturi parca au fost aruncate fara nici un rost, dar totusi se vede bine.
2. Aggie - nu m-am putut hotari pe care dintre cele doua -a ta si a lui Little One- sa o votez, deci le-am luat pe amandoua. A ta este mult mai simpla si totodata draguta. Textul nu ma deranjeaza prea mult, doar ca ai fi putut sa il muti putin spre dreapta.
Celelalte lucrari au fost bune si ele, dar nu prea mi-au atras atentia. Biersack a facut o treaba destul de buna, dar nu ma atrage prea mult.
Trebuie sa ii dau dreptate lui Min la lucrarea lui Miss M, buzele sunt oribile.
2. Aggie - nu m-am putut hotari pe care dintre cele doua -a ta si a lui Little One- sa o votez, deci le-am luat pe amandoua. A ta este mult mai simpla si totodata draguta. Textul nu ma deranjeaza prea mult, doar ca ai fi putut sa il muti putin spre dreapta.

Celelalte lucrari au fost bune si ele, dar nu prea mi-au atras atentia. Biersack a facut o treaba destul de buna, dar nu ma atrage prea mult.
Trebuie sa ii dau dreptate lui Min la lucrarea lui Miss M, buzele sunt oribile.
![[Imagine: YWk6O.jpg]](http://i.imgur.com/YWk6O.jpg)