30-07-2012, 04:02 PM
Soul Eater: Animeul se termina mai repede decat maga-ul, deci e diferit (oarecum) sunt pe la capitolul 62 sau 63, cand Soul a devenit securea/coasa morti (traducerea corecta ar fi coasa morti, dar pe animax e securea morti). Witch Hunter: Sunt la inceput. No. 6.: sunt la inceput, dar din imagini mi-am dat seama ca animeul e diferit.
Cele cu care sunt la zi: Fairy Tail, Beelzebub, High School of the Dead (nustiu daca va m-ai aparea urmatorul capitol T-T), Ao no Exorcist (din nou nu cred ca va mai aparea continuarea, animeul e gata dar mangaul nu, cel utin nu pe site-ul unde citesc eu) si Katekyo Hitman Reborn (my favorite).
Cele cu care sunt la zi: Fairy Tail, Beelzebub, High School of the Dead (nustiu daca va m-ai aparea urmatorul capitol T-T), Ao no Exorcist (din nou nu cred ca va mai aparea continuarea, animeul e gata dar mangaul nu, cel utin nu pe site-ul unde citesc eu) si Katekyo Hitman Reborn (my favorite).
I hope the road you'ar beginning to paint little by little ... will become full of beautiful COLORS