30-07-2012, 06:42 AM
(29-07-2012, 11:46 PM)Narnia A scris: E nevalid daca se trece de 11 seara si se anuleaza... adica, iese tot Basescu LOL. Cum o dam tot la ala ajungem ._.Daca e trecut de 11 seara si oamenii sunt in sectie -ca au asteptat la coada- pot vota.
Citat:mneah, Basescu a ramas. Sincera sa fiu, mai bine el decat cineva ca Ponta.Nu, nu a ramas Basescu la fel cum nu a fost demis Basescu. Momentan nu exista o numaratoare clara, e posibil sa fie 50+1 sau e posibil sa nu. In urmatoarele zile vom stii sigur.
De ce mai bine cineva ca Basescu decat Ponta? Intreb asa, sa ma minunez de argumentele tale bine intemeiate si desigur, din plictiseala.
(29-07-2012, 11:53 PM)Mariaa A scris: Nu inteleg de ce cateii de la USL urla mereu cu o numaratoare paralela ._."Cand au mai urlat "cateii de la USL" cu o numaratoare paralela?(ca sa folosesti "mereu")
Dupa cum citii acum ei spun ca 9,2 milioane au fost la vot, oricum nu mai intelegi nimic
Parerea mea e ca incrucisatorul ramane.
Numaratoarea paralela a fost asa o aproximare in functie de ce credeau ei adica 50+1. La fel cum Basescu a scuipat un discurs despre democratie si despre cum referendumul nu valid (asta inainte sa se inchida sectiile de vot). Both of them are nothing but a moo-point.
Sunt chiar surprinsa ca nu exista un topic de genul. Cred ca e mai interesant decat fetitele de 12 ani care tocmai si-au descoperit libidoul.
Do not speak unless you can improve the silence.