30-07-2012, 02:30 AM
Sinuciderea...hmm.. un subiect interesant...Sincer? Si eu m`am gandit deseori la sinucidere... Punandu-mi intrebari tampite gen: oare iar pasa cuiva daca mor? sau De ce sa traiesc daca x , y nu mai face parte din viata mea? devenisem ... nici nu stiu.. am recurs si eu de multe ori la taiatul venelor... doar imi mutilam putin pielea pt a ma descarca.. nu o faceam incat sa exagerez cu tate ca o data am intrat in spital din cauza disputei dintre mine si prietena mea cea mai buna... Apoi vazand cat de mult s-au luptat oamenii aia pentru a-mi salva viata m`a marcat pur si simplu... si persoanele importante pentru mine facandu-si griji m-a lovit ca o secera...Acum sunt bine mersi nu tre sa va faceti griji ^^
Oricum... daca ai ganduri gen... nu te gandi numai la tine... gandeste-te si la peroanele care te iubesc. Poate tu iti curmi suferinta dar te gandesti la a lor...?
Nu este un mod de a scapa de probleme. o spun din propie experienta..
Oricum... daca ai ganduri gen... nu te gandi numai la tine... gandeste-te si la peroanele care te iubesc. Poate tu iti curmi suferinta dar te gandesti la a lor...?
Nu este un mod de a scapa de probleme. o spun din propie experienta..

![[Imagine: jaejoong.jpg?o=1]](http://media.photobucket.com/image/hero%20jaejoong/emo_love_music/jaejoong.jpg?o=1)
Don`t Make Me To Kuss You!!