23-07-2012, 11:04 AM
Cum sa ne dezamagesti, MiraA?! Nu e posibil asa ceva. Sa trecem la parerea mea. Sincer imi pare atat de rau ca a venit intr-un final si sfarsitul, insa iti sunt recunoscatoare ca ne-ai mai prezentat ceva intim din partea lui Jesse si Blake. Doamne, cat il ador pe Jesse (el e preferatul meu). Mi s-a parut amuzant cand a spus "Te vreau! Asa pe la spate! Am izbucnit in ras, dar mi-a placut mult. Blake, nu cred ca o sa-l mai piarda vreodata pe iubitul sau si asta e foarte bine! Am vazut ca au adopat un copil, pe sora lui Jesse. Viata lor o sa ia o intorsatura acum, caci, nu e usor sa ai grija de un copil. Philippe a fost... nu stiu ce sa spun, dar a facut alegerea corecta. Putea sa-l desparta pe Kyle de Ray, insa nu a facut-o si asta m-a facut sa-i acord tot respectul meu. Mi s-a parut un pic, ciudat ce i-a spus Gabriel la mormant. Adica a sunat ca si cum l-ar placea sau asa ceva. Nu ar fi deloc rau, nu ar mai ramane singur. Scena de actiune a fost extraordinara:X. Duncan in sfarsit a primit ce merita si anume; moartea. Atat am asteptat sa-l impuste cineva). Duhh, chiar nu suportam personajul ala. Kyle a luat bursa de merit?! Era si de asteptat. Totul a fost frumos, si cred ca o sa mai citesc ficul inca odata cand o sa am timp. Felicitari pentru terminarea acestui "proiect" si te mai astept si cu altele. Bafta pe viitor! Kissez.
Boys love.