15-08-2008, 08:03 AM
Hmm...well, iti zic de la inceput sa nu te superi pe mine, o sa comentez dur, lucru care ma caracterizeaza:))
Soo, pentru inceput, soarele nu poate sa adie.
Repeti foarte des niste cuvinte, chiar mult prea des.
Descrierea trebuie facuta un pic mai aristic, a ta e cam.. "robotica".
Fara smiely-uri, te rog eu.
Dialogul cam sec, iar replicile se marceaza cu liniuta de dialog, dupa care spui cine cum a vorbit. Astea seamana cu o piesa de teatru.
Muzica mi-a folosit drept relaxare in vreme ce-ti comentam ficul, si constatam cu stupoare ca exact cand nu trebuia, ai intrerupt, punand vesnicele puncte de suspensie! :dead:
Unde e yaoi-ul??!!![adica, scrie yaoi la titlu, iar tu nu ai:(( de ce eu, de ce intotdeauna eu :mean: ??]
Asa, revenind, daca vrei o sa-ti recomand niste povesti de pe aici, eventual iti mai explic.
Pe langa asta, mie imi place ideea, desi e un puc "stereo-tip", cam toate incep asa...
Pe viitor uimeste-ne, da?;) :bv:
Ja na!
Soo, pentru inceput, soarele nu poate sa adie.
Repeti foarte des niste cuvinte, chiar mult prea des.
Descrierea trebuie facuta un pic mai aristic, a ta e cam.. "robotica".
Fara smiely-uri, te rog eu.
Dialogul cam sec, iar replicile se marceaza cu liniuta de dialog, dupa care spui cine cum a vorbit. Astea seamana cu o piesa de teatru.
Muzica mi-a folosit drept relaxare in vreme ce-ti comentam ficul, si constatam cu stupoare ca exact cand nu trebuia, ai intrerupt, punand vesnicele puncte de suspensie! :dead:
Unde e yaoi-ul??!!![adica, scrie yaoi la titlu, iar tu nu ai:(( de ce eu, de ce intotdeauna eu :mean: ??]
Asa, revenind, daca vrei o sa-ti recomand niste povesti de pe aici, eventual iti mai explic.
Pe langa asta, mie imi place ideea, desi e un puc "stereo-tip", cam toate incep asa...
Pe viitor uimeste-ne, da?;) :bv:
Ja na!
The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes