22-07-2012, 01:37 PM
Buna din nou tuturor. Aparent nu remarc nici un comentariu asa ca ajung la concluzia ca este necesar sa revin cu inca un post pentru a nu se inchide thread-ul(asa cum patesc cu toate thread-urile pe care le deschid). Oricat de mult mi-as dori sa nu mai postez nimic pana la cel putin 1 comentariu, se pare ca nu pot. Sper doar sa nu se ignore postul anterior...
So, here we go...
~ Aceasta este coperta din spate a revistei liceului meu, denumita si "Altfel". Este abstract, si are o insemnatate destul de deosebita pentru mine(fac referire la mesaj). Stiu, este destul de lipsit de detalii si elemente, in fond background-ul ocupa cel mai mult spatiu, dar asta face la randul ei parte din idee si din mesaj. Sunt curioasa sa stiu ce vedeti si ce intelegeti voi.
Introvertism
So, here we go...
~ Aceasta este coperta din spate a revistei liceului meu, denumita si "Altfel". Este abstract, si are o insemnatate destul de deosebita pentru mine(fac referire la mesaj). Stiu, este destul de lipsit de detalii si elemente, in fond background-ul ocupa cel mai mult spatiu, dar asta face la randul ei parte din idee si din mesaj. Sunt curioasa sa stiu ce vedeti si ce intelegeti voi.
Introvertism