Imi poti trimite PM, mai stau ca altfel ma trezesc iar la 1 jumate, fac dus si m-am carat la munca. Ma descurc, asta e, poate gasim pe cineva curand. Si fratemiu e obosit, dar am trecut noi doi prin chestii mai grele. Macar nu am timp sa ma gandesc prea mult la nimic.
Iar fumez prea mult -___-
Razvi, eu mi-am reparat motorul de nspe mii de ori pana acum, am bagat vreo 600 de euro in el doar reparatii ceea ce pentru 50cc este mult. Imi tot zic de la service ca nu stiu ce ca 2stroke engine si ca e de asteptat sa creeze probleme la drumurile pe care le fac zilnic. Dar frate, ii vad pe astia cu motoare vechi de 20 de ani si n-au treaba. Vreau sa imi iau un motor de 125cc (n-am permis de masina) dar cica ma costa 1200 de euro plus motorul care il am acum
Iar fumez prea mult -___-
Razvi, eu mi-am reparat motorul de nspe mii de ori pana acum, am bagat vreo 600 de euro in el doar reparatii ceea ce pentru 50cc este mult. Imi tot zic de la service ca nu stiu ce ca 2stroke engine si ca e de asteptat sa creeze probleme la drumurile pe care le fac zilnic. Dar frate, ii vad pe astia cu motoare vechi de 20 de ani si n-au treaba. Vreau sa imi iau un motor de 125cc (n-am permis de masina) dar cica ma costa 1200 de euro plus motorul care il am acum
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand