Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Buna

Hey, Cristina. Bun venit pe Zup. 15 Imi place descrierea ta, scurta si la obiect. Cunosc si eu pe cineva din Campina, frumos loc. Te-au intrebat mai sus destule, sa vad daca mai pot gasi si eu ceva intrebari...
  • Care-i anotimpul preferat si de ce? Dar cel care-ti place cel mai putin? La fel, as prefera sa-mi si argumentezi.
  • Un top 5 al filmelor tale preferate, indiferent de gen.
  • Ai vazut vreun film care nu ti-a placut/pe care-l consideri mai slabut?
  • Spune-mi actorul/actrita tau/ta preferat/a si de ce il/o consideri asa. De asemenea, in ce film crezi ca a jucat cel mai bine?

Mentionai mai sus ca citesti opere de la mai multi scriitori, printre care si Becca Fitzpatrik si Stephenie Meyer. Si mie-mi place Becca, cu toate ca n-am citit asa de mult de la ea, m-am apucat in trecut de seria Hush, Hush, pe care trebuie s-o termin, insa o admir ca persoana, plus ca avem gusturi in comun - asta din ceea ce-am citit. Ma rog, tu ai citit Hush, Hush? Ce parere ai? Astepti ultima carte care se va lansa in toamna lui 2012? :]

De la Stephenie presupun c-ai trecut prin Twilight, The Host ai citit? Pe Prom Nights from Hell ai pus mana? In sfarsit, vad ca-ti plac autorii straini, de pe la noi ai vreun preferat?

Cam atat pentru acum, vad daca mai revin cu ceva. Have a nice stay here si spor la scris, am vazut ca deja ai postat.

Răspunsuri în acest subiect
Buna - de Crisu_zuzu :P - 20-07-2012, 03:31 AM
RE: Buna - de AbiiShu' - 20-07-2012, 09:20 AM
RE: Buna - de Crisu_zuzu :P - 20-07-2012, 11:03 AM
RE: Buna - de Kyandi. - 20-07-2012, 12:20 PM
RE: Buna - de Crisu_zuzu :P - 20-07-2012, 02:06 PM
RE: Buna - de Fiction - 20-07-2012, 06:54 PM
RE: Buna - de Crisu_zuzu :P - 20-07-2012, 07:48 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)