20-07-2012, 12:25 AM
Mood: Creativitate data la maxim
Status: In cautare de titluri...
Locaţie: Pat, camera mea, casa, str. X, nr. 3,14, urbea Y, jud. Z, Romania, Europa, Terra, Sistemul Solar, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul de galaxii Virgo, Universul Observabil, ?
Mănânc: Momentan nimic.
Beau: Ciocolata calda. Yummy.
Sunt I®mbrăcată I®n: Tricou albastru cu un cangur cu figura idioata, pantaloni de pijama verzi.
Ascult: Shakira-La Despedida(inca ma intreb daca am scris corect titlul...)
Privesc: Ecranul laptopului.
Status messenger: "Neatza, lume! E joi. Home, sweet home."
Vorbesc pe messenger cu: Dada, tipa care ar trebui sa fie sora mea...
Citesc: "Fiinta din oglinda", de Ulla Fröhling. Nu prea pot spune ceva despre carte, abia am terminat de citit prefata.
Mă gândesc la: personaje si titluri
Dating: A dolphin named Neptuno... long story.
Doresc: M&M's. Fara alune.
Iubesc pe: Red (bomboana, tipul din Pokemon, intelegi ce vreti.)
Nervoasă pe: Nimeni. Absolut nimeni.
Urăsc pe: Justin Bieber.<-Gata mi-a trecut, acum nu mai urlu cand aud "Baby". O urasc pe Rebecca Black.
IŽmi lipseÅŸte: un titlu pentru actuala mea poveste.
Abia aÅŸtept sa: gasesc un titlu. Si sa plec in tabara lui Boris. Mai ales partea cu tabara.
Status: In cautare de titluri...
Locaţie: Pat, camera mea, casa, str. X, nr. 3,14, urbea Y, jud. Z, Romania, Europa, Terra, Sistemul Solar, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul de galaxii Virgo, Universul Observabil, ?
Mănânc: Momentan nimic.
Beau: Ciocolata calda. Yummy.
Sunt I®mbrăcată I®n: Tricou albastru cu un cangur cu figura idioata, pantaloni de pijama verzi.
Ascult: Shakira-La Despedida(inca ma intreb daca am scris corect titlul...)
Privesc: Ecranul laptopului.
Status messenger: "Neatza, lume! E joi. Home, sweet home."
Vorbesc pe messenger cu: Dada, tipa care ar trebui sa fie sora mea...
Citesc: "Fiinta din oglinda", de Ulla Fröhling. Nu prea pot spune ceva despre carte, abia am terminat de citit prefata.
Mă gândesc la: personaje si titluri
Dating: A dolphin named Neptuno... long story.
Doresc: M&M's. Fara alune.
Iubesc pe: Red (bomboana, tipul din Pokemon, intelegi ce vreti.)
Nervoasă pe: Nimeni. Absolut nimeni.
Urăsc pe: Justin Bieber.<-Gata mi-a trecut, acum nu mai urlu cand aud "Baby". O urasc pe Rebecca Black.
IŽmi lipseÅŸte: un titlu pentru actuala mea poveste.
Abia aÅŸtept sa: gasesc un titlu. Si sa plec in tabara lui Boris. Mai ales partea cu tabara.
![[Imagine: tumblr_lv3rziB5Jg1qcnuye.gif]](http://media.tumblr.com/tumblr_lv3rziB5Jg1qcnuye.gif)