19-07-2012, 10:55 PM
===ultimul vazut: Ergo Proxy. SF + philosoraptor moments din belshug. recomand calduros acest anime, nu dau spoilere si raman la o descriere seaca pentru ca raman la principiul ca daca ceva nu poate fi descris succint ,nu merita.
===actualmente: reluam The Boondocks pentru ca nigga moments. prea mult umor cu actuall afro american voice acting. e un lucru care pare sa lipseasca din prea multe seriale , filme si animeuri: realismul voice actingului. plus randomnessul predominant.
===urmeaza sa: Serial Experiments Lain , l-am inceput mai demult dar nu l-am mai terminat
===actualmente: reluam The Boondocks pentru ca nigga moments. prea mult umor cu actuall afro american voice acting. e un lucru care pare sa lipseasca din prea multe seriale , filme si animeuri: realismul voice actingului. plus randomnessul predominant.
===urmeaza sa: Serial Experiments Lain , l-am inceput mai demult dar nu l-am mai terminat
![[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]](http://i769.photobucket.com/albums/xx331/tzahranul/nhkmisatosatousighh3.jpg)