Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Strigatul mut al terorii. Cod: CWI 137.

Sa fie sau sa nu fie el, aceasta este intrebarea? :))
Uaa, de cand nu am mai trecut pe aici mi se facuse dor si regret ca nu am citit mai de curand, plus nici tu nu te-ai mai omorat sa aduci nextul. Esti rea! *cry baby eyes* Sper sa vina repede, caci vreau sa aflu mai multe.
Mi-au placut ambele capitole si ca deobicei ma inspiri si pe mine, pe langa asta ai descris frumos ca intotdeauna, ai mai avut virgule puse anapoda (hey si eu am, deci nu te teme), dar actiunea a fost captivanta sa spunem. Nu ca s-ar fi intamplat ceva extravagand, decat povestiri din perspectiva autorului legate de protagonistii acestei inventii.
Balz, nema? Ooo, ceva nou nu ama steptam si doar partide de sex... mai rau, bine ca el crede ca legatura lor se amplifica si ca panza amorului ce-i leaga e inca strans legata, Carl insa crede altceva.
Acum se pare ca nu doar Leon poate fermeca sau Balz, dar insasi protagonistul suprem are capacitatea de a vraji cu mersul, vorba si alte aparitii sidefii. Interesant.

Pai eu astept nextul, sunt curioasa si sper sa-l aduci mai repede. Succes in continuare si multa inspiratie!

Răspunsuri în acest subiect
RE: Strigatul mut al terorii. Cod: CWI 137. - de hiimera - 19-07-2012, 12:33 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)