15-07-2012, 07:53 AM
Nu , nu as putea trai fara computer si ganditi-va si voi cum ar fi sa nu-l ai. Ne-am reintoarce in ani 1800-1900 in care ne plimbat cu caleasca, gandindu-ne ca si masinile (unele) sunt controlate de computer.Chiar si marile uzine sunt controlate de computere, si farmaciile in care sunt notate sutele de medicamente , si institutiile publice au acum calculatoare care activeaza/dezactiveaza vreo alarma de incendiu sau altceva.Apoi stiati ca teoretic, chiar si microundele are la baza ceva ca la calculator ?Cum ar fi viata fara el?Asa ca n-ar fi deloc la fel ?
Acum la calculatorul pe care toata lumea il stie.Stiind ca exista mai multe adrese de mess , decat oameni pe pamant , cum ar fi sa nu mai putem sa-i contactam?Atunci ar trebui sa se dezvolte ceva la telefon si ar lua ani intregi.Nu ... si cum ramane cu informatia?Pe net totul se aflla repede si usor, dar daca n-ar exista .... ar fi mai greu sa afli ceva si te-ai baza iarasi pe ce zic vecinii.
Nu ... parerea mea este ca intr-adevar se poate trai fara calculator, dar nu in modul in care traim noi acum.
Acum la calculatorul pe care toata lumea il stie.Stiind ca exista mai multe adrese de mess , decat oameni pe pamant , cum ar fi sa nu mai putem sa-i contactam?Atunci ar trebui sa se dezvolte ceva la telefon si ar lua ani intregi.Nu ... si cum ramane cu informatia?Pe net totul se aflla repede si usor, dar daca n-ar exista .... ar fi mai greu sa afli ceva si te-ai baza iarasi pe ce zic vecinii.
Nu ... parerea mea este ca intr-adevar se poate trai fara calculator, dar nu in modul in care traim noi acum.