Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] EcstasyLove (Cinema Bizarre+18)

Buna.. multumesc frumos pentru comentarii! Sincer nu ma asteptam la un asemenea rezultat.AM adus nextul` la care am lucrat ceva si sper sa va placa. Vreau cu ardoare sa ma perfectinonez.
Lectura placuta!

Capitolul 3 - Strify

Oftez adanc si injur printre dinti persoana care tocmai fusese in camera mea.Da asa e , nimeni altul decat Yu. Poate sa-mi explice si mie cineva ce vrea de la mine? Cred ca nu, trebuie sa-mi dau singur seama.
Ma ridic din patul meu moale cu asternuturi albe asemeni primei zapezi ce cade prima data pe pamant, indreptandu-ma spre baie . O camera mare, cu gresie neagra cu modele albe, pe care se aflau niste covorase din paie pictate , in fata chiuvetei si cazii. Pereti de un alb pur completau imagnea unei camere frumoase chiar daca era vorba de o simpla baie. Ma indrept spre oglinda unde imi trec degetele mainii prin parul meu blond cu negru si imi privesc reflexia in oglinda. Aratam janlic. Oftez adanc si dupa dau drumul la apa cristalina si calduta in cada. Indepartez cu mare grija fiecare obiect vestimentar . Intru in cada plina cu apa si iau gelul de dus de pe un colt al cazii, punand destul de mult , dar nu exces pentru a face spuma. Imi desmierd corpul obost invaluit in aroma gelului de dus. Dupa zeci de minute de relaxare ma hotarasc sa ies din apa accea parfumata. Iau un prosop din suportul sau special si incep a-mi sterge corpul firav de apa. Mai arunc pe fuga o privire in oglina, nu mai aratam asa rau , dar cearcanele inca erau existente datorita lipsei de somn de seara trecuta. Nu prea dau importanta , stiu ca se poate repara sau cel putin reduce cu putin machiaj. Intru in camera mea care era langa baie si imi iau o pereche de boxeri albi. Fara prea multe comentarii, ma idrept spre dulap care era adopostul hainelor mele si imi aleg o pereche de blugi negrii simpli, o curea alba personalizata si un tricou negru care avea inscriptionat ' Never give in , Never back down' cu auriu. Imi aranjez parul ca de obicei si ma dau cu paruful meu preferat. Uitandu-ma mai atent in oglinda observ pe gat o urma rosie - violet pe gatul meu. Injur scurt. Nici cu fond de ten aceasta pata nu e mai acopera. Strang usor din pumn nervos. De ce l-am lasat sa-mi faca asta? De ce nu m-am impotrivit? De ce? Fara sa-mi dau seama picioarele mele ma poarta spre bucatarie, lipsa de zahar din corpul meu isi face lipsita prezenta. Imi salu colegii cu un simplu ' neata' apoi ma indrept spre dulap unde imi iau o briosa cu ciocolata si imi pun o ceasca de cafea pregatita de Kiro.Stiu sigura ca este facuta de Kiro doarece are o vaga aroma de vanilie, tipic lui.Ma asez pe scaun si incep a manca din acea prajitura deliciosa.Dar sunt intrerupt repede de Krio
- Se pare ca insfarsit frumosu nostru adormit s-a trezit! spuse Kiro vesel.. ciudat el era cel morocanos dimineata dar i-o tai repede
-Kiro, mai bine te-ai abtine.Nu am chef si sunt obosit... spuneam adevarul char nu aveam chef
-Cineva s-a trezit cu fata la cearceaf...Strif` ce-i cu cearcanele alea la tine? ma intreba Shin ingrijorat, se putea citi asta in glasul lui.
-Nu am putut sa dorm, nimic special baieti! spun eu gsticuland si mimand un zambet fals. Imi indrept privirea prin camera mare , spatoiasa decorata cu bun gust si din pura mea si prosteasa mea neatintie privirea mea se intersecteaza cu a lui Yu facandu-ma sa stau nemiscat cateva secunde si apoi a imi introrc privirea in alta parte rosind destul de vizibil . Nu imi placea sentimentul acesta plus ca scenele saruturiilor cu Yu ma banduiau. Sunt trezit la realitate de o mane rece care este asezata pe fruntea mea si o privire ingrijorata.
-Te simti bine? Ai febra.. Ai racit cumva? ma intreaba Yu iar eu nu am facut nimic decat sa rosesc mai tare ca adineauri la zarirea ochiilor verzi spre gri ai brunetului.
-D..Da sunt bine! Nu am nimic si nu am racit! spun eu nervos.. sau ma rog, incercand sa par nervos dar privirea si roseata din obraji ma tradau ..
-Ma bucur sa aud asta! spune brunetul in timp ce schita un zambet cald, lasand la vedere dantura perfecta. Daca vrei vin-o in sufragerie la televizor, e filmul tau preferat! imi spune el bland.Nu mai comentez nimic si ma indrept cu el spre sufragerie.Toata ziua am stat la televizor mancand tot felul de porcarii de la cipsuri pana la ciocolata alba.Seara a venit pe nesimtite si toti ceilalti s-au dus la culcare.Eu le urmez exemplul si ma indrept spre camera mea, dar ca masura de siguranta inchui usa pentru a nu ma trezi cu musafiri nepoftiti...

Paiiii.. asta e capitolul 3... oarecum..a.. cred ca a iesit binisor...
Astept com:X
Hugzz

Orarul pt scoala.. Luni-chiulim>>Marti-Bem>>Miercuri-Fumam>>Joi-Mergem la gagici>>Vineri-Chiulim,Bem,Fumam,Mergem la gagici>>Sambata si Duminica in spital la reanimare sa ne facem bine pt samptamana urmatoare.

:study::nh:o//o

Răspunsuri în acest subiect
RE: EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) - de hiimera - 11-07-2012, 06:05 AM
RE: EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) - de Nywa - 11-07-2012, 12:58 PM
RE: EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) - de Kimera - 11-07-2012, 01:04 PM
RE: EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) - de kame. - 12-07-2012, 11:34 AM
RE: EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) - de hiimera - 12-07-2012, 12:03 PM
RE: EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) - de NiceBlueExorcisist - 12-07-2012, 03:58 PM
RE: EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) - de hiimera - 12-07-2012, 06:45 PM
RE: EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) - de AbiiShu' - 18-07-2012, 07:27 AM
RE: EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) - de hiimera - 18-07-2012, 10:14 AM
RE: EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) - de Daria - 31-07-2012, 03:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Rănile unei despărÅ£iri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16] angeliqueVampire 38 24.969 29-07-2010, 09:28 PM
Ultimul răspuns: BLooregard
  Cinema Bizarre dennnny_kiro 1 2.308 03-03-2010, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyameXx

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)