11-07-2012, 08:44 PM
Cand eram mica, voiam multe. Stiu ultima oara, printr-a 3-a, ca voiam sa fiu cantareata. Ma tampisem rau si ascultam numai Anna Tsuchiya si Olivia Lufkin de ma luau dracii si ceva j-rock [Anli Pollicino, Alice nine, multe]. Bineinteles ca [,] copilu' de mine nu stia cu ce se mananca. Copilul de mine nu stia ca tre' sa ai voce si eu-s.. afoana. A fost o dezamagire totala, incercam sa interpretez tot felu' de chestii si praf iesea! Acum.. am mai multe alternative: fotograf [probabil o voi face, dar ca hobby, nu job], chitarista [ok, p-asta o fac, da-ma dracu'! dar asa, ca hobby.], avocat, procuror sau criminalist. Imi place mult ideea de criminalist, cand aud de asa ceva nu ma mai misc din loc si ascult tot. De altfel, mi-ar fi placut si arhitect sau designer, cu desenul nu cred c-as fi avut asa probleme, sunt la ceva pe arta si na.. dar cu matematica.. hmm, nu-mi place deloc. Sunt buna la mate, imi place geometria cat de cat, dar nu m-as 'specializa' pe asta. Tot asa mi-ar placea si psiholog, dar nu se castiga asa bine [hehe, daca nu cumva vreun psiholog pe la vreo inchisoare, am o cunostiinta care castiga ceva bani din asta]. Bineeeinteles, ca jorice copil visator, nu pot spune ca nu mi-ar placea agent sau ceva! Desi stiu ca n-am sanse, macar undeva prin S.R.I., ecat femeie de serviciu la FBI [desi ar fi si asta o variaaanta!].