Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Merlin

Oh yessss....
Merlin. Un serial foarte bun ce a avut si cred ca inca are un buget mic dar cu toate acestea, au ajuns la cinci sezoane. Genial. Relatia dintre Arthur si Merlin e foarte interesanta, ca sa incep cu asta. Nu se placeau de la bun inceput dar in tot acest timp, Arthur a invatat sa aiba incredere in Merlin, cum chiar el a spus, este singura persoana in care are incredere. Chiar daca la inceput a ezitat, intre timp regele a realizat ca Merlin este si intotdeauna va fi de partea lui. Dupa cate mi-am dat seama, era si putin socat de cat de hotarat era Merlin sa isi dea viata pentru el, de atatea si atatea ori. Si de asemenea, Merlin si-a acceptat destinul, chiar daca de multe ori a ajuns la impas si parerea mea, o va face si de acum inainte. Intr-adevar legatura dintre Arthur si Merlin este foarte puternica. Pe langa toate acestea, umor cu gramada, sunt episoade in care nu te mai poti oprii, garantez. Drama, actiune, suspans si tot ce iti doresti. Si un mare plus il aduce faptul ca serialul e britanic, cu actori excelenti.

p.s.: Fotografia cu magarul Arthur e prea tare =]]
[Imagine: ak8THBQ.png]

Răspunsuri în acest subiect
Merlin - de Ciquita - 10-07-2012, 04:37 PM
RE: Merlin - de DeDal N. - 10-07-2012, 07:20 PM
RE: Merlin - de Nephilim. - 03-08-2012, 12:49 PM
RE: Merlin - de Lia - 29-11-2012, 01:53 PM
RE: Merlin - de yaoi maniac - 30-11-2012, 10:44 AM
RE: Merlin - de andreeazuzuu - 29-03-2013, 06:50 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)