08-07-2012, 03:55 PM
Pot spune fericita ca am urmarit si acest anime si n-a fost o pierdere. Debutul anime-ului a fost potrivit, lasandu-te sa te acomodezi cu povestea. Personajele apar treptat, incepand cu protagonistul, si sunt prezentate intr-o aura de mister, urmand sa fie revelate pe parcurs. Personajul meu preferat este Lavi. Inteligent si relaxat, deschis si glumet, te pune intr-o dilema - secretul peticului de pe ochi. Banuiesc ca o sa fie unul din lucrurile de pe lista "100 de lucruri de facut inainte de a muri". Ma consuma aceasta intrebare... Cat despre manga -nu pot sa fac pur si simplu abstractie - mi se pare mie sau a devneit putin cam incurcata? Sunt destul de confuza, poate si pentru ca nu am citit-o in intregime, m-am bazat pe faptul ca am vazut anime-ul pana acolo si ca anumite parti deveneau plictisitoare... Trecutul lui Kanda mi s-a parut intr-adevar trist, il compatimesc. Si pe Allen de asemenea. Lenalee mi s-a parut un personaj cliseic. Toti pareau sa manifeste o oarecare atractie fata de ea, iar brusc devenea enervanta intervenind in tot felul de situatii nepotrivite. Miranda mi-a placut mai mult cu tot cu personalitatea ei anxioasa. Si Tyki un personaj destul de ciudat, cu dubla lui personalitate... in special cand a fost invins la poker de Allen.