08-07-2012, 11:27 AM
Count me in! Sunt si eu fana a genului. In ultima vreme doar asta am citit. Adica serios, esti nervos, suparat, in depresie, exagerat de fericit, beat, drogat, oricum, intr-una din extremitatile astea, ai nevoie de ceva hard, chiar spre bsdm-uri. Cand esti indragostit, visator, ai nevoie de shounen-ai. Iar cand pur si simplu n-ai ce face, preferi ceva mai soft, mai rafinat. In general prefer manga, dar la anime-uri el avem pe epicele Gravitation, Junjou Romantica si Sekai-ichi Hatsukoi. Din pacate ce e interesant se intampla mai mult in manga... Ceea ce nu e deloc "fluffy". Imi plac si dj-urile, atata timp cat e cine trebuie seme. Citisem odata un dj D.Gray-Man si am ramas putin socata pentru ca Allen era seme si Lavi -uke. Nu stiu, niciodata nu am putut privi aceste personaje din perspectiva asta... Pana la urma citesti yaoi-uri si pentru poveste nu doar pentru partidele de gay sex. La un moment dat, oricum o sa exagerezi si o sa cauti prin tot ce vizionezi, citesti, intalnesti ceva yaoiholic... Dar in limita bunului simt.