Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] You not alone

[center]Capitolul 4[/center]

Sateam pe balconul de la camera mea si priveam luna plina, amintindu-mi cum stateam eu cu Sasuke, seara de seara, la acest balcon si ne sarutam sub clar de luna...
O bufnitura surda imi atrase atentia, facandu-ma sa ma ridic de la balcon si sa privesc in curtea destul de spatioasa. Vad o umbra cum alearga spre gard si acolo dispare, facandu-ma sa incrunt, apoi sa raman socat. Persoana respectiva sari de la balconul camerei de oaspeti unde dormea Kanny si asta inseamna...
- Rahat! Marai, ridicandu-ma repede in picioare si luand un kunai din gentuta ce o aveam pe un dulapior, langa usa camerei mele.
Ies in boxeri pe coridor, alergand pana in capatul sau, apoi lovesc cu putere usa, rupand-o din balamale si intrand in camera ramand masca, fiindca nu il vedeam nicaieri pe brunet. Aud niste pasi pe coridor, urmat de un cascat somnoros, facandu-ma sa ma intorc, dand cu ochii de un Kanny pe jumatate adormit, purtand un maiou larg si mare de el - eu l-am imprumutat - si o pereche de pantalonasi gri, pe care ii tragea in sus, semn ca fusese sa isi faca nevoile. Cand ma vazu, isi lasa mana cu care se freca la ochi in jos, apoi privi de o parte si alta a tocului.
- Aici nu ar trebui sa fie o usa? Intreba adormit, uitandu-se pe podea. A, acolo a aterizat, mormai, intrand in camera si trecu pe langa mine, ducandu-se la fereastra. Parca era inchisa cand m-am pus sa dorm, continua inchizind-o, dar nu inainte de a privi cateva clipe afara. Deci ce s-a intamplat Rokudaime-sama? Ma intreba, privindu-ma atent, aprizand o veioza de langa pat si asezandu-se pe el.
- Conteaza? Vi si dormi in camera mea, spun pe un ton poruncitor, iar el ofta ridicandu-se din pat morocanos.
Iesi pe coridor ducandu-se in camera mea, iar eu l-am urmat imediat, simtind in aer caldura corpului sau tanar si pur, facandu-ma sa ma gandesc la noptile pasionale cu Sasuke. Imi musc buzele si strangand din ochi, pentru a nu lasa lacrimile sa curga pe obraji si sa ma faca sa par slab in fata pustiului. Intru in camera si raman induiosat, cand il vad pe micutul bagat in pat, acoperit pe jumatate, gemuit si cu o mana sub cap. Trag aer in peipt si ma duc, acoperindu-l pana la gat cu patura calduroasa, iar tanarul mormai ceva, ce ma lasa masca.
- Noapte buna Sasuke onii-chan, mrumura si isi continua somnul cu un micut zambet pe buze.
Mi-am muscat si mai puternic buza inferioara, ranind-o. Ma asez in genunchi langa patul meu, imi pun mainile pe fata si incep sa plang in liniste de durerea ce o simteam in acel moment...

Simt ceva cald si moale pe umerii mei goi, facandu-ma sa tresar si sa privesc adormit in jurul meu. Ma aflam pe patul meu, iar Kanny era imbracat in bluza lui, dar atunci am putut vedea ca era bluza de la un fel de chiminou, negru si un maioul era pe gat, ce il avea pe de dedesupt. Statea cu picioarele incrucisate si cu mainile in san, cu ochii inchisi, bucurandu-se de razele soarelui de primavara, fiindca incurand venea vara, cu acele calduri insuportabile si sufocante. Ma ridic in fund si imi masez gatului, fiindca era usor intepenit, din cauza poziti incomode in care am dormit.
- Scuzati-ma ca nu am putut sa va pun intr-o povitie mai comoda, dar erati prea greu Rokudaime-sama, spuse deodata baiatul, facandu-ma sa ma intorc spre el.
Acesta isi intoarse fata spre mine, deschizand lenes ochii, aratand kekkey-gentaki-ul clanului sau, de mult apus. Incep sa rad usor si ii zic ca el poate sa imi spuna pe nume si la pertu sa mi se adreseze, ca nu sunt bosorog. Cand auzi, miji ochii, parand o felina gata de atac si ma intreba varsta mea.
- Am douazeci si trei de ani, atata avea si Sasuke daca nu murea, murmur, plecandu-mi ochii, pentru a lasa sa mi se vada lacrimi in ochi.
Trebuia sa ma obisnuiesc, ca Sasuke a trecut in nefinta si persoana din fata mea era Kanny si nu el, dar... vocile semanau la fel, culoarea parului, dar corpul si asezarea ochilor pe chip, ma ducea cu gandul la Itachi. Intr-un cuvant tanarul era o combinatie intre cei doi frati ai sai mai mari. Cred ca a fost un cosmar pentru el sa stea in umbra celor doi frati mai mari, amandoi talentati si foarte devotati scopului lor. Trag aer in piept si ma ridic in picioare, spunandu-i ca merg sa fac un dus, apoi ma va insoti la birou, dandu-i de inteles ca nu am curaj sa il las singur. Clatina usor din cap, apoi incepu din nou sa priveasca afara, aratand indiferenta clanului Uchiha, cu care eram deja obisnuit de la Sasuke.

Stateam la birou si citeam niste foi, in timp ce Kanny isi ocupa timpul facand origami din hartiile de care eu nu aveam nevoie. Pana acum pe masuta din fata canapelei se aflau diferite animale, urmand sa vina si altele. Cea ce m-a deranjat, a fost cand toti ce ma vizitau il incurcau cu Sasuke, apoi se mai uitau la el ca la ninja zburatori in sutien si chiloti de fete. Dupa un timp, arunc si ultimul document pe birou, oftand si imi masez tamplele cu o mana, ca ma dura capul si ochii de la scrisul marunt din documente. Ma ridic de pe scaun si ma duc langa brunet, asezandu-ma pe canapea si privind cum il face pe Rokubi*.
- Naruto, spuse, terminand pe bijuu* si il puse langa fratii sai, apoi ma privi in ochi. Macar nu s-a chinuit mult sa moara? Ma intreba pe un ton, usor tremurand de durere, iar eu am stiut imediat la cine se refera.
- Itachi a murit cu zambetul pe buze, fiindca lupta cu Sasuke i-a grabit moartea, dar nu s-a chinuit, am spus eu, iar tanarul isi puse mainile pe fata si incepu sa planga in surdina. Iar Sasuke..., ma opresc din vorbit, tragand aer in piept si punandu-mi o mana dupa umeri, tragandu-l la pieptul meu, incepand sa il mangai usor pe spate. S-a chinuit putin, dar a murit cu gandul la tine. Te-au iubit amandoi, mai spun, apoi il pup usor pe par, in timp ce il mangaiam pe spate.
Lacrimile sale amare se pierdeau in capa mea, in timp ce lacrimile mele se pierdeau in aceea mare intunecata din capul sau. Doamne, de ce trebuie sa suferim in halul acesta?...

Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
You not alone - de Nywa - 06-05-2012, 03:13 PM
RE: You not alone [+18 Yaoi] - de Daria - 06-05-2012, 03:16 PM
RE: You not alone [+18 Yaoi] - de Alixa - 06-05-2012, 03:22 PM
RE: You not alone - de Nywa - 30-05-2012, 10:01 PM
RE: You not alone - de Nywa - 15-06-2012, 06:16 PM
RE: You not alone - de Nywa - 05-07-2012, 05:44 PM
RE: You not alone - de Nywa - 15-07-2012, 11:05 AM
RE: You not alone - de Nywa - 02-08-2012, 03:27 PM
RE: You not alone - de Nywa - 13-08-2012, 04:59 PM
RE: You not alone - de Nywa - 29-08-2012, 10:58 AM