05-07-2012, 03:37 PM
1.One Piece.. Plot-ul, personajele si tot ce tine de el e epic, lasand la o parte arta, care si ea are la randul ei unicatul ei. Mi-a placut extrem de mult deoarece totul e ca un plan elaborat, m-a facut sa rad, sa plang si toate emotiile in acelasi anime.
2.Code Geass.. O poveste geniala, putin asemanatoare cu Death Note. A fost minunat deoarece protagonistu are acel caracter de malefic si e si frumos, iar pe langa puterea lui poate face planuri elaborate. Cine a facut anime-ul trebuie sa fie un geniu.
3.Kuroko no Basket... paii, basket, baieti draguti, plot super, aici e locu meu
4.Katekyo Hitman Reborn! - pai repet ce am zis si la nr. 3, plus ca aici mai avem si puteri speciale si mafie
5.Junjou Romantica 1 si 2- primul meu anime yaoi, a piece of cake :X
--
Mi-a fost destul de greu sa fac topul fiindca am o groaza de anime`uri care mi-au placut mult. La nr.2, ca e Code geass sau Death note, pentru mine e acelasi lucru.
2.Code Geass.. O poveste geniala, putin asemanatoare cu Death Note. A fost minunat deoarece protagonistu are acel caracter de malefic si e si frumos, iar pe langa puterea lui poate face planuri elaborate. Cine a facut anime-ul trebuie sa fie un geniu.
3.Kuroko no Basket... paii, basket, baieti draguti, plot super, aici e locu meu
4.Katekyo Hitman Reborn! - pai repet ce am zis si la nr. 3, plus ca aici mai avem si puteri speciale si mafie
5.Junjou Romantica 1 si 2- primul meu anime yaoi, a piece of cake :X
--
Mi-a fost destul de greu sa fac topul fiindca am o groaza de anime`uri care mi-au placut mult. La nr.2, ca e Code geass sau Death note, pentru mine e acelasi lucru.
For every 99 times, you looked me in the eye,
swore you weren't lying and I was so blind..