04-07-2012, 02:50 PM
Mykoto:
1.Nu am niciun site sau ceva legat de desene ca m-am axat mai mult pe fotografie.
2.Iubesc natura si animalele.Iubesc cateii!Iar natura este singurul loc unde ma simt ca acasa,fiind crescuta la munte dar mai tarziu m-am mutat la oras si nu-mi place deloc!
3.Este cam complicat cu vacanta asta ca astept sa treaca bacul si nu cred ca voi avea prea mult timp sa petrec.Desi nu am fost niciodata in Venetia,iubesc orasul ala.
4.Este clasica chitara si imi place extrem de mult Andy McKee cum canta la chitara.
5.Of course i like cookies!!!Who doesn't?!
6.Cum spuneam nu sunt cu pictura ci cu desenele in creion dar cred ca as alege culori sterse nu foarte aprinse.As alege probabil un peisaj de munte pe timp de vara.
7.Cat despre filme...Depinde de starea mea.Orice inafara de actiuni.
8.Feng-shui?Nu.
Troffixx:
1.Sigur ca am. http://cafeauvanilla.deviantart.com/
2.Pai cu asta am inceput.Cu anime dar apoi m-am bagat la chestii mai realiste.
3.Nu am facut cursuri.Cu chitara am exersat cu un prieten,cam asa am invatat.
4.Nu am trupe preferate.
5.Da am un frate si pot sa spun ca nici macar nu interactionam desi stam in aceeasi camera.
Mersi pentru intrebari!*Kisses*
1.Nu am niciun site sau ceva legat de desene ca m-am axat mai mult pe fotografie.
2.Iubesc natura si animalele.Iubesc cateii!Iar natura este singurul loc unde ma simt ca acasa,fiind crescuta la munte dar mai tarziu m-am mutat la oras si nu-mi place deloc!
3.Este cam complicat cu vacanta asta ca astept sa treaca bacul si nu cred ca voi avea prea mult timp sa petrec.Desi nu am fost niciodata in Venetia,iubesc orasul ala.
4.Este clasica chitara si imi place extrem de mult Andy McKee cum canta la chitara.
5.Of course i like cookies!!!Who doesn't?!
6.Cum spuneam nu sunt cu pictura ci cu desenele in creion dar cred ca as alege culori sterse nu foarte aprinse.As alege probabil un peisaj de munte pe timp de vara.
7.Cat despre filme...Depinde de starea mea.Orice inafara de actiuni.
8.Feng-shui?Nu.
Troffixx:
1.Sigur ca am. http://cafeauvanilla.deviantart.com/
2.Pai cu asta am inceput.Cu anime dar apoi m-am bagat la chestii mai realiste.
3.Nu am facut cursuri.Cu chitara am exersat cu un prieten,cam asa am invatat.
4.Nu am trupe preferate.
5.Da am un frate si pot sa spun ca nici macar nu interactionam desi stam in aceeasi camera.
Mersi pentru intrebari!*Kisses*
~However long the night, the dawn will break.~