03-07-2012, 08:42 AM
Gata?! Cum, ce, de ceeeee? Cand devine mai interesant tu termini? sau cumva ai de gand sa faci si un sezon doi? *tanti lexxu nu s-ar supara*. Mi-a placut mult actiunea din ficul asta si personajele, descrierea, replicile, tot. Lucrezi impecabil si este de admirat. A fost destul de draguta scena de amor dintre Mark si Akita, desi sincer eu ii prefer mai mult pe Yn si pe Akita. M-am cam obijnuit cu ei doi, chiar daca Yn e un traficant de droguri, iubirea lui Akita e sincera si posibil sa-l schimbe nu? ;3. Acum ca mi-am amintit ma bucur ca a disparut roscatul ala(prieten cu Yn) din peisaj. Ma stresa prea mult aparitia lui in fic. Roni, tipul asta inteligent a reusit sa-l bage dupa grati pe Yn, dar cum Aki nu a fost de acord s-a dus sa-si salveze iubirea. Interesant, un motiv nobil. Totusi, m-ai lasat niste semne de intrebare. Ce-o sa se intample mai departe? sau ; Cine era tipul ala? (poate fi politai sau nu) si ; Ce-o sa faca Mark cand o sa afle ca Aki a plecat cu Yn? (daca o sa se intample). Eu una mai sper la un sezon doi
. Oricum, tin sa te felicit pentru terminarea ficului asta. Mi-a facut mare placere sa-l citesc si este intradevar reusit. De asemenea iti urez succes pentru urmatoarele ficuri, (banuiesc, ca o sa mai faci). Kissez si Zbyeee.

![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.