03-07-2012, 01:49 AM
Grupa I:
1. Cum va simtiti astazi? Cause I love you. -iubareata, da...
2. Credeti ca o sa reusiti in viata? Insatiable. -vesnic nesatisfacuta, deci...
3. Cum credeti ca sunteti vazut/vazuta de prieteni? Life is life. -..
4. O sa va casatoriti? Broke. -haha, da, cand o sa am bugetul mic.
5. Care este melodia care descrie caracterul celui mai bun prieten? A quien le importa. -exact, cui ii pasa, da-l incolo.
Grupa II:
6. Care este povestea vietii voastre? Do it to it. -mereu.
7. Cum vi s-a parut viata de scoala generala/liceu? Careless whisper -pff, numai daca era asa usoara.
8. Cum poti sa ajungi ceva in viata? Amor a la mexicana. -are ceva cu Thalia, noaptea asta.
9. Ce va place cel mai mult la prietenii vostri? Behind these hazel eyes. -da, imi plac nervii lor optici.
10. Ce planuri aveti pentru week-end? If you need my love tonight. -*whistles*..
Grupa III:
11. Cum merge viata de zi cu zi? In the heat of the night. -daa, a naibii caldura. Plus ca-s nocturna.
12. Cum v-ati descrie bunicii? Listen to your heart. -..
13. Ce cantec o sa puna la inmormantarea voastra? Kiss kiss - jaja, sarutati mortul!!
14. Cum va vede lumea din jur? Bonnie and Clyde. - pff, bipolara, schizofrenica.
15. Pe ce melodie ati face striptease? Povestea mea. - aww.
1. Cum va simtiti astazi? Cause I love you. -iubareata, da...
2. Credeti ca o sa reusiti in viata? Insatiable. -vesnic nesatisfacuta, deci...
3. Cum credeti ca sunteti vazut/vazuta de prieteni? Life is life. -..
4. O sa va casatoriti? Broke. -haha, da, cand o sa am bugetul mic.
5. Care este melodia care descrie caracterul celui mai bun prieten? A quien le importa. -exact, cui ii pasa, da-l incolo.
Grupa II:
6. Care este povestea vietii voastre? Do it to it. -mereu.
7. Cum vi s-a parut viata de scoala generala/liceu? Careless whisper -pff, numai daca era asa usoara.
8. Cum poti sa ajungi ceva in viata? Amor a la mexicana. -are ceva cu Thalia, noaptea asta.
9. Ce va place cel mai mult la prietenii vostri? Behind these hazel eyes. -da, imi plac nervii lor optici.
10. Ce planuri aveti pentru week-end? If you need my love tonight. -*whistles*..
Grupa III:
11. Cum merge viata de zi cu zi? In the heat of the night. -daa, a naibii caldura. Plus ca-s nocturna.
12. Cum v-ati descrie bunicii? Listen to your heart. -..
13. Ce cantec o sa puna la inmormantarea voastra? Kiss kiss - jaja, sarutati mortul!!
14. Cum va vede lumea din jur? Bonnie and Clyde. - pff, bipolara, schizofrenica.
15. Pe ce melodie ati face striptease? Povestea mea. - aww.