Ooooooooooooooooooo ce amintiri ;;) Pai era cam pe la 10 cand de obicei ma puneam eu in pat cand eram prin clasa a 4a...niciodatab nu puteam sa dorm si de obicei ajungeam sa ma uit pe animax, unde unele anime-uir (fara sa stiu ce sunt alea) ma cam traumatizau:))Asa ca de fiecare data, pe la 11 mutam inapoi pe jetix si ma uitam la spioanele:)) Intr-o seara de la zece, nu a mai fost reluarea de la spioanele O.O era altceva...ceva nou. Ce tampenie...am prins chiar primul episod din Naruto. Ceva m-a atras din prima la el. Poate faptul ca semana al naibii de bine cu Shaman King. Si defapt nu semana deloc, dar fiind amandoua anime-uri (cu grafica mai buna sau mai putin buna:))) semanau intr-un fel anume. Am continuat sa ma uit pana la episoadele alea cu Haku, pentru mine fiind ceva ciudat:))Niciodata nu mai vazusem atata actiune si violenta intr-un desen:)) Asa ca am continuat sa ma uit, si ma uit si acum:)) Naruto va fi pentru totdeauna al doilea in topul anime-urilor mele preferate si nici un anime nu-i va lua locul. Ce e sigur e sigur, topul de 4 (Shman King Naruto Pokemon si BD-aman) va ramane intact toata viata mea.
Cum a fost cand ai vazut prima oara Naruto?
|
|
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) | 43 | 30.762 |
01-06-2013, 09:21 PM Ultimul răspuns: |
||
Care a fost cel mai bun Hokage? | 10 | 10.501 |
07-07-2012, 03:04 AM Ultimul răspuns: |
||
Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list | 0 | 2.520 |