03-07-2012, 12:04 AM
imi place chestia asta
Kakashi: M-am saturat sa-i astept pe stedentii astia
sau Maine o sa vin cu 20 de minute mai repede la antrenamentele lui Naruto Sakura si Sasuke si am sa le pregatesc o limonada sau Nu mai citesc cartile lui Jiraya X_X
Naruto: Nu mai vreau sa fiu ninja
vreau sa devin balerina:X
Sasuke: O iubesc pe Sakura atat de mult, ce spun eu, daor nu-mi place de ea. (cea mai intalnita replica in fanfic-urile romaniesti
Sakura: Vreau sa-l vad pe Naruto mort!
Asuma: Shikamaru e unul dintre cei mai prosti studenti ai mei.
Shikamaru: Ma duc sa fac 20 de ture in jurul Konohai, 1800 de abdomene, 2000 de flotari si 2500 de genoflexiuni
Chouji: De azi nu mai mananc chips-uri! Ma apuc de slabit
Ino: Iubesc chips-urile!
Tsunade: Nu fac pariuri, e periculos, si nu, nu eau sake, are alcool
Jiraya: Nu mai scriu carti si nu ma mai uit in vestiarul fetelor
Orochimaru: Vreau sa ma intorc in Konoha, sa curat toate toaletele si sa golesc toate cosurile de gunoi cu mainile goale. Vreau sa uit toate tehnicile pe care le-am invatat.

Kakashi: M-am saturat sa-i astept pe stedentii astia

Naruto: Nu mai vreau sa fiu ninja

Sasuke: O iubesc pe Sakura atat de mult, ce spun eu, daor nu-mi place de ea. (cea mai intalnita replica in fanfic-urile romaniesti

Sakura: Vreau sa-l vad pe Naruto mort!
Asuma: Shikamaru e unul dintre cei mai prosti studenti ai mei.
Shikamaru: Ma duc sa fac 20 de ture in jurul Konohai, 1800 de abdomene, 2000 de flotari si 2500 de genoflexiuni
Chouji: De azi nu mai mananc chips-uri! Ma apuc de slabit
Ino: Iubesc chips-urile!
Tsunade: Nu fac pariuri, e periculos, si nu, nu eau sake, are alcool

Jiraya: Nu mai scriu carti si nu ma mai uit in vestiarul fetelor
Orochimaru: Vreau sa ma intorc in Konoha, sa curat toate toaletele si sa golesc toate cosurile de gunoi cu mainile goale. Vreau sa uit toate tehnicile pe care le-am invatat.
![[Imagine: universul1.jpg]](http://silviuvasile.ro/wp-content/uploads/2009/12/universul1.jpg)