02-07-2012, 10:01 PM
Mood: Curioasa, obosita.
Status: -
Mananc: Popcorn.
Beau: Suc. (pepsi)
Sunt imbracat in: Maieu alb cu un picut de negru si in pantaloni scurti mov.
Ascult: Paramore- Decode (daca stau sa ma gandesc o ascult de ceva ore bune si, nu pot sa trec, cu vederea. Imi da inspiratie si idei pentru ficuri._. )
Privesc: In monitor...
Status messenger: It's a dream, huh? - Leave me alone-
Vorbesc pe messenger cu: Mihai.
Citesc: Un fic ce-i apartine lui Metal. (o sa-l corectez pe tot maine... astazi nu mai pot.)
Ma gandesc la: Ziua de maine. Daca si maine ne obliga sa stam in soare o sa-i omor pe profi aia si-o sa-i dau la porci *smile*
Dating: Nu.
Doresc: Liniste, ca durerea de cap sa-mi dispara ca prin magie. Vreauuuu sa ma ingras! si nu in ultimul rand vreau la strand cu o anume persoana, dar s-ar putea ca ultima 'dorinta' sa nu fie posibila. >.<
Iubesc pe: Momentan? Pe amorul meu<3 si atat.
Nervoasa pe: O anume persoana de sex masculin care e credul si naiv.
Urasc pe: Pe profii de practica. Duca-se undeva!
Imi lipseste: Calmitatea.
Abia astept sa: Se termine saptamanile de practica si sa scap de ei. De asemenea astept sa nasca mama<3. Un nou membru in familie! :3
Status: -
Mananc: Popcorn.
Beau: Suc. (pepsi)
Sunt imbracat in: Maieu alb cu un picut de negru si in pantaloni scurti mov.
Ascult: Paramore- Decode (daca stau sa ma gandesc o ascult de ceva ore bune si, nu pot sa trec, cu vederea. Imi da inspiratie si idei pentru ficuri._. )
Privesc: In monitor...
Status messenger: It's a dream, huh? - Leave me alone-
Vorbesc pe messenger cu: Mihai.
Citesc: Un fic ce-i apartine lui Metal. (o sa-l corectez pe tot maine... astazi nu mai pot.)
Ma gandesc la: Ziua de maine. Daca si maine ne obliga sa stam in soare o sa-i omor pe profi aia si-o sa-i dau la porci *smile*
Dating: Nu.
Doresc: Liniste, ca durerea de cap sa-mi dispara ca prin magie. Vreauuuu sa ma ingras! si nu in ultimul rand vreau la strand cu o anume persoana, dar s-ar putea ca ultima 'dorinta' sa nu fie posibila. >.<
Iubesc pe: Momentan? Pe amorul meu<3 si atat.
Nervoasa pe: O anume persoana de sex masculin care e credul si naiv.
Urasc pe: Pe profii de practica. Duca-se undeva!
Imi lipseste: Calmitatea.
Abia astept sa: Se termine saptamanile de practica si sa scap de ei. De asemenea astept sa nasca mama<3. Un nou membru in familie! :3
Boys love.