Uhm.. deci, in primul rand, buna venit, draga viase. Sper sa te distrezi aici, pe Zup, alaturi de ceilalti useri, alaturi de noi toti, sa te bucuri de fiecare sectiune in parte, sa comunici, sa fii activ si sa-ti faci o multime de prieteni cu care sa interactionezi. Sunt sigura ca aici vei descoperi persoane noi, poate chiar pe placut tau, avand in vedere ca sunt o multime de 'artisti' care se ocupa de amv si gfx. Sper din suflet ca prin intermediul lor sa descoperi lucruri noi si frumoase; stii tu, mereu avem de invatat cate ceva de la ceilalti. Acum ca urarile mele au ajuns la tine, sper din suflet sa ma ierti ca am raspuns atat de tarziu - ce pot sa zic, sunt o persoana destul de lenesa. Stiu ca sa te trezesti la ora 10 jumate nu-i un lucru scuzabil. Totusi, in speranta ca ai sa ma ierti, am sa iti pun si cateva intrebari, ca sa te cunosc si eu mai bine - desigur, asta daca esti de acord.
1. Criteriul dupa care vizionezi un anime? Ce gen de anime preferi?
2. Seria ta anime favorita? Un personaj anime care te-a impresionat? De ce?
3. De cat timp folosesti P.S. ? Cu-m ai descoperit talentul tau pentru gfx?
4. De carti, ce spui? Un autor favorit? O serie favorita?
5. Fan MMORPGs ? Ceva care te-a atras? Nu vad nimic de Diablo III sau Guild Wars II pe acolo.
Cam atat, pentru inceput. xDD Sper ca nu sunt prea multe intrebari. Astept raspunsurile tale. Have fun, Kisses *mwah* !
1. Criteriul dupa care vizionezi un anime? Ce gen de anime preferi?
2. Seria ta anime favorita? Un personaj anime care te-a impresionat? De ce?
3. De cat timp folosesti P.S. ? Cu-m ai descoperit talentul tau pentru gfx?
4. De carti, ce spui? Un autor favorit? O serie favorita?
5. Fan MMORPGs ? Ceva care te-a atras? Nu vad nimic de Diablo III sau Guild Wars II pe acolo.
Cam atat, pentru inceput. xDD Sper ca nu sunt prea multe intrebari. Astept raspunsurile tale. Have fun, Kisses *mwah* !
~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”