28-06-2012, 11:06 PM
Nu e vorba de insultat. Atunci cand m-am certat cu Reich ai sarit sa-l pupi in posterior pe romaneste. Acuma cu respectivul idem. ieri vorbeam cu Lia si cu daria despre o trebusoara si zbang intrebi si tu despre ce e vorba ca nu intelegeai de parca cine stie ce mare chestie era vorba. Era un pariu cum ca Flaw nu va face o chestie care a promis si tinand cont ca se apropie rapid o zi de care nu aveti idee ca vine, nu am ce sa va cer.
Also, ai zis ca sunt rea si ca i-am sarit prea repede.
DO YOU KNOW WHAT *** AND A BUNCH OF OTHER SEXUAL THINGS MEAN??? La dracu, e forum de minori. Nu avem ficuri, nici macar yaoi, cu explicit sexual content si vine pffboy sa ne dea lectii si apoi tot el sare revoltat ca forumul i-a banat automat privilegiile de a posta! Si tu mai zici si ca exagerez si sunt rea! Fine by me!
Also, ai zis ca sunt rea si ca i-am sarit prea repede.
DO YOU KNOW WHAT *** AND A BUNCH OF OTHER SEXUAL THINGS MEAN??? La dracu, e forum de minori. Nu avem ficuri, nici macar yaoi, cu explicit sexual content si vine pffboy sa ne dea lectii si apoi tot el sare revoltat ca forumul i-a banat automat privilegiile de a posta! Si tu mai zici si ca exagerez si sunt rea! Fine by me!