28-06-2012, 09:05 AM
Aici sunt! Si sunt prima . Sincer, prima data si eu am crezut ca in loc de sora ii putea fi iubita sau orice altceva lui Julio, nicidecum sora, insa m-ai surprins placut. Eric, Eric, Eric, vulpita smexy a obtinut insfarstit ce si-a dorit, adica pe Julio. Am avut parte de o partida destul de fierbinte si pasionala. Imi place! A fost foarte amuzant, intr-un fel, felul in care a inceput Eric sa strige la Julio cum ca si-a facut griji si il gaseste cu alta. Mmmm, nu inteleg. De ce nu l-a cautat Julio pe Eric daca si-a dat seama ca E nu-i de vina cu nimic? Prost! E prostut. Cuplul asta ma incanta enorm(ca deh' e cuplul meu preferat din fic). Sunt curioasa, ce s-ar intampla daca J ar afla de partida lui E cu R. Cum ar reactiona acesta?(o posibila gelozie). Si ce se mai aude cu, Cipriano?(doamne da sa moara ^.^). Am vazut ca ati mentionat apropierea finalului. Dar eu nu vreau final. Vreau cat mai multe capitole, nu finalul. Ntz, ntz, ntz. Oricum, cu final sau nu tot o sa va urmaresc ficul asta si celelalte in continuare. Spor la tastat si Kissez! Zbyeee
Boys love.