27-06-2012, 09:02 PM
Astazi m-au facut sa zambesc :
Greselile de pe net "Vreau sa vad episoadele noi de ieri"
Greselile astea..."Sau caut blana de piele de dama" sau "Carucior pentru copii cu picoare de fier" niciodata nu ma pot abtine,mereu rad la asa ceva.Am zambit cand am aflat ca vom merge la strand toata familia si am ras din rasputeri cand am aflat ca sora mea este maimuta in zodiacul indian.Am avut fata aceea de crazy cand am vazut ca s-a postat deja conrinuarea la Naruto Shippuden manga pe care o asteptam.Doamne, chiar sunt infioratoare...Am ras cand mi-am amintit cazatura zdravada a doamnei invatatoare dupa ce un coleg ( de cand eram pe-a doua) i-a facut piedica.Dulcile amintiri nu se termina.Am ras cu lacrimi cand am aflat ca Sasuke si Itachi s-au impacat si Itachi i-a zis lui Sasuke "No metter what you're going to do next...you'll always be my little brother,I will love you forever"(cred ca iarasi plang)
In fine, am avut un zambet horror(nu stiu daca si asta se pune) cand am aruncat cu caietul de chimie in toti peretii.Asemenea satisfactie rareori.In final, am ras,am zambit si iarasi ras ca mi-am recuperat locul la calculator.
Ah , da ! am mai sarit in sus cand am aflat ca am 5000 min.Asta da cadou !
Greselile de pe net "Vreau sa vad episoadele noi de ieri"

In fine, am avut un zambet horror(nu stiu daca si asta se pune) cand am aruncat cu caietul de chimie in toti peretii.Asemenea satisfactie rareori.In final, am ras,am zambit si iarasi ras ca mi-am recuperat locul la calculator.

Ah , da ! am mai sarit in sus cand am aflat ca am 5000 min.Asta da cadou !
![[Imagine: ItachiSig.jpg]](http://i645.photobucket.com/albums/uu178/Max1mus91939/ItachiSig.jpg)