13-08-2008, 10:47 AM
Nu am ce comenta.Fate/Stay night ,face parte dintre primele animeuri vazute de mine si ajunsesem sa fiu obsedata de el ^^' M-a atras inca de la inceput numele animeului care mi s-a parut un pic cam ciudat o.O' Apoi pe parcurs ce il vizionam m-a captivat in intregine.Toata "joaca " aceea periculoasa ptr o simpla dorinta mi s-a parut f interesanta.Apoi urmeaza ideea servant-master ptr care creatorul ar trebui felicitat.E ca si cum te-ai uita la un demo de joc pe calculator,dar mult mai dezvoltat.Iar in final ar fi utilizarea ca si servants a unor mari nume,cum ar fi Saber care e King Arthur -this was a shock for me too-
Ca si servant preferat ,pur si simplu o ador pe Rider.E ca o pisica in intuneric,arata super bine si este foarte puternica.Imi place faptul ca foloseste ca atacuri creaturile mitologice,cum ar fi pegasul,sau propriul sange o.O' E f bloody si se pricepe la torturat n.n Din pacate este scoasa prea repede din anime z.z'
Ca si master preferat,in primul rand imi place Rin.E o vajitoare inteligenta si puternica.Totusi este f sensibila si poate fi usor ranita daca sti cum sa o faci.
Apoi ar fi Illyasviel von Einzbern care e hilara,mai ales dupa ce ramane fara servant.Se transforma intr-un copil aiurit si kawaii n.n
Ca si servant preferat ,pur si simplu o ador pe Rider.E ca o pisica in intuneric,arata super bine si este foarte puternica.Imi place faptul ca foloseste ca atacuri creaturile mitologice,cum ar fi pegasul,sau propriul sange o.O' E f bloody si se pricepe la torturat n.n Din pacate este scoasa prea repede din anime z.z'
Ca si master preferat,in primul rand imi place Rin.E o vajitoare inteligenta si puternica.Totusi este f sensibila si poate fi usor ranita daca sti cum sa o faci.
Apoi ar fi Illyasviel von Einzbern care e hilara,mai ales dupa ce ramane fara servant.Se transforma intr-un copil aiurit si kawaii n.n
[center]†Feeding on chaos â€
![[Imagine: hiokj.jpg]](http://i276.photobucket.com/albums/kk25/Crinolli/Semnaturi/hiokj.jpg)
†Living in sin â€
[/center]
![[Imagine: hiokj.jpg]](http://i276.photobucket.com/albums/kk25/Crinolli/Semnaturi/hiokj.jpg)
†Living in sin â€
[/center]