Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Mana stanga a diavolului

[center]Capitolul 7[/center]

Incercam sa imi deschid ochii, dar nu vroiam sa las visul, ca Alucard s-a intors la mine. Mai mult ca sigur a fost un vis, imi soptesc in gand, intorcandu-ma pe partea cealalta, trezindu-ma pe podea. Deschid ochii impacientat si apoi incep sa injur mai ceva ca la usa cortului, facandu-i pe ceilalti ocupanti ai apartamentului meu sa vina in camera mea, impancientati.
- Ai patit ceva? Ma intreba Jessey cu o cana de cafea in mana si cu o mutra somnoroasa, aratand ca si el tot atunci s-a trezit.
- Pe morti lui satana am patit! Marai deja nervos, adunandu-ma de pe jos si tragandu-mi nasul, ca mi l-am spart. Futu-ti natia ta de corp slab, mai zic nazalizat, fiindca piramida nazala era rupta.
Mi-am pun la loc si clipesc repede, ca aproape mi-au dat lacrimile de la furnicaturile ce le-am simtit in acel moment in jurul nasului. Uram cand simteam chestia asta, mai ales in jurul ochilor, fiindca lacrimile imi erau negre si nu incolore, ca la muritori.
- Jessey, ma intrerupse vocea calma si senina, cu tenta de tenor, dar in acelasi timp lina, daca Nocte injura de toti sfinti si parinti podeaua sau cazatura, sa sti ca e bine, continua glasul acela mirific, terminandu-se cu un hohot de ras cristalin.
Maresc ochii si ma reped la adolescentul de saptispe ani - desigur ca avea mai mult decat acea varsta muritoare, ingfinanta -, imbratisandu-l strans, simtindu-i din nou caldura trupului sau langa al meu. O aud pe Lede cum il chema pe Jessey in sufragerie, iar eu am ramas singur cu el. Ma indepartez la o lungime de un brat si ii cercetez infatisarea. Avea parul pana la omoplati, drept, de un galben-pai cu reflezi de roz-pastel la soare si albastru-cenusiu in intuneric - acum avea in cap toate cele trei culori. Ochii de un verde-deschis, combinat cu un portocaliu-piersicat sau culoarea piersici, erau pusi in evidenta de pupila verticala de culoare maro-deschis. Purta o bluza alba si peste o camasa cu maneca scurta, in carouri, deschisa la culoare si o pareche de jeansi, decolorati si rupti prin genunche.
- Nu-mi vine sa cred, soptesc, asezandu-mi mana pe obrazul sau, cercetand atent piersurile de pe chip, numarandu-le de fapt. Atita ani trecuti, mai adaug, iar baiatul isi pleca chipul, surazand vinovant, iesindu-i in evidenta cele trei piersuri inele din buza inferioara - doua in colturi si unul in mijloc - si piersul din nara stanga.
- Daca nu ma cauta Lede, rameam in Rusia ca prostul, murmura, pufnind usor, iar sprancene sale arcuite frumos, erau puse in valoare de un pierse de la coada, avand in amandoua. Acolo am auzit ca erai ultima data, raspunse, cand am ridicat sprancele intrebator, sau era un truc de a lui taicamiu de a ma trimite pe piste false, fiind inca suparat de la acea intamplare? Ma intreba, iar eu ridic din umeri nestiutor, tragandu-l din nou la pieptul meu.
Nu puteam sa ii spun adevarul, ca taicasu imi dorea moartea, dar Lu l-a impierdicat, arucandu-l in lanturi, trimitandu-l in cele mai tenebroase colturi ale Iadului, departe de mine, ca sa nu imi faca rau, ca apoi sa ma trimita pe Pamantul asta imputit si plin de raie, paduchi si rahaturi umblatoare. Il sarut pe frunte si ii soptesc, ca trecutul e trecut si nu ar trebui sa imi bat gandul cu chestia asta. Alu aproba din cap si ma imbinse, pana am picat pe pat, rupand suporturile de lemn al saltelei, care se prabusi pe lenjeria de pat, masa si altele acolo. Blondul se urca langa mine, ghemuindu-se ca o pisica la pieptul meu, iar eu am inceput sa imi trec degetele prin parul sau, bucurandu-ma ca se afla aici. Doar noi doi...

Incercam sa par serios, in timp ce Sufletul meu, mi se plangea ca Arhanghelul Iadului tot il piscura sau il intepa usor cu scobitorile. Nu puteam sa neg ca nu se intampla asta, fiindca fundul meu imi furnica foarte rau.
- Alucard! Tipa muritorul exasperat, venind langa mine si apucandu-ma de mana, facandu-ma sa ma las din taiatul fructelor, fiindca vroia sa manance salate de fructe cu frisca si sos de ciocolata.
- Te rog, lasa-l in pace, ma adresez Arhanghelului, ce deveni foarte serios, marind ochii sai alungiti, ca ai mei si usor obligi, incat lumea ne confunda ca suntem chinezi sau japonezi sau coreeni sau tailandezi. Jessey asteapta-ne in supraferie si joaca-te cu pisica - la rugamintile Ledei, am transformat-o inapoi in animal - sau pe P.S. 3, ca acum nu are cine sa te mai triseze, il trimit pe pusti la plimbare, apoi oftez, scarpinandu-mi tampla cu varful tanto-ului.
Ma intorc la blatul de lucru si continui sa tai capsunile, in timp ce Alu lua un cutit din suport si se apuca sa taie in jumatate portoclalele, apoi sa le desfaca, aratand pricerea hazlie pe care o avea la jupuirea oamenilor de pielea umana, fara sa lase vreun strop de sange. Il privesc cu coada ochiului pe tanarul de langa mine si imi puteam da seama, dupa miscari, ca era usor nervos si iritat, ca in apartamentul meu se afla un baiat.
- E Sufletul meu, spun deodata, facandu-l sa ma priveasca tarznit. Tu de ce crezi ca e aici? De animal de companie? E deajuns Lede sa imi umble pe aici si sa strang dupa ea, spun calm si in clipa urmatoare simt impusaturile ghearelor pisici in gamba, dandu-mi de inteles ca se simta jicnita, nu am vrut sa sune asa, printeso, o alint, iar pisica incepu sa toarca, facandu-si ochii fanta si pleca din incapere.
- Imi pare rau, nu am stiut ca esti Stapanul sau, se scuza Alu, uitandu-se direct in ochii mei. Am sa incerc sa ma abtin sa il necajesc fizic, dar nu il vreau in aceelasi pat cu noi, ma atentiona, iar eu am inceput sa rad ca un nebun.
Ii spun ca atunci Jessey zbura de mult pe geam, razand impreuna, dupa aceea am continuat sa facem salata aceea. Lede, iti raman pe viata indatorat...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
Mana stanga a diavolului - de Nywa - 16-03-2012, 03:50 PM
RE: Mana stanga a diavolului [+18] - de Lexxu - 16-03-2012, 08:09 PM
RE: Mana stanga a diavolului [+18] - de Kimera - 16-03-2012, 09:55 PM
RE: Mana stanga a diavolului [+18] - de Nywa - 25-03-2012, 05:24 PM
RE: Mana stanga a diavolului [+18] - de Kimera - 25-03-2012, 08:00 PM
RE: Mana stanga a diavolului [+18] - de Lexxu - 26-03-2012, 02:54 PM
RE: Mana stanga a diavolului [+18] - de Nywa - 08-04-2012, 01:22 PM
RE: Mana stanga a diavolului [+18] - de Lexxu - 08-04-2012, 01:37 PM
RE: Mana stanga a diavolului [+18] - de Kimera - 08-04-2012, 03:33 PM
RE: Mana stanga a diavolului [+18] - de Nywa - 15-04-2012, 02:45 PM