13-06-2012, 11:18 AM
Hmm, destul de interesant, Sebastian 'atacat' si batut in puscarie. Chiar daca nu se intelege prea bine cu Ryan... Nu prea cred ca a fost el, sau cel putin nu el direct, poate cineva pus de Ryan. Si totusi, chiar daca-mi place Sebastian [cred ca cel mai mult din tot ficul, pana acum...], consider ca si-a meritat-o! A facut si el destule rele si nu numai lui Ryan.
Sunt curioasa acum ce reactie va avea Cameron. Stiu ca nu va fi una buna, dar vreau sa vad ce fel de sentimente are el, cu adevarat, fata de Blake in situatii de genul. Evident ca nici reactia lui Ryan nu va fi prea draguta cand va afla ca(,) Chris si-a ajutat 'rivalul'. Dar astept sa vad in ce mod vei defini tu toate acestea.
Mult ucces in continuare si nu uita sa ma anunti cand postezi nextul, te rog.
Sunt curioasa acum ce reactie va avea Cameron. Stiu ca nu va fi una buna, dar vreau sa vad ce fel de sentimente are el, cu adevarat, fata de Blake in situatii de genul. Evident ca nici reactia lui Ryan nu va fi prea draguta cand va afla ca(,) Chris si-a ajutat 'rivalul'. Dar astept sa vad in ce mod vei defini tu toate acestea.
Mult ucces in continuare si nu uita sa ma anunti cand postezi nextul, te rog.