Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: va place ficul?
da
54.55%
6 54.55%
nu
9.09%
1 9.09%
asa si asa
36.36%
4 36.36%
Total 11 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Regele si sclavul

Am adus nextul, sper sa va placa:)

Capitolul 4

M-am trezit cu o durere insuportabila in partea de jos a trupului. Dintr-o data mi-au revenit, inaintea ochilor, amintirile acelei nopti petrecute cu Dante. Cum el m-a facut al sau doar pentru faptul ca am fugit. In Meifo legile sunt foarte stricte, iar daca un sclav incerca sa fuga este pedepsit cu moartea. Desi suntem foarte inaintati cu tehnologia, cei mai inaintati, deoarece celelalte state nu au nici masini, nici calculatoare, nici multe alte comoditati pe care noi le avem, ci folosesc inca calesti, trasuri, etc. legile nu au evoluat deloc. Suntem atat de inaintati deoarece suntem statul cel mai bogat, iar regele isi pernite sa intretina 500 de cercetatori care au reusit sa descopere aceste lucruri, si desigur ca el nu vrea sa le divulge si celorlati (doar e logic nu? El platesti si altii sa beneficieze?). Insa legile au ramas la fel ca in celelalte state.
Totusi nu poate sa profite asa de mine, nu? Doar nu e el regele, ci Mark este regele, desi stiu ca el trage sforile in spatele lui. Adica Mark face tot ce ii spune Dante. Pana acuma nu stiam de ce, insa acum mintile mi s-au luminat indeajuns incat sa imi dau seama.
Dintr-o data o palma ma aduce cu picioarele pe pamant.
- Dispari de aici, imi ordona Dante cu un ton amenintator, sau poate vrei bis?
- N-nu
M-am imbracat cu viteza fulgerului desi cu foarte mare greutate si am iesit din camera, insa chiar atunci trecea prin fata camerei lui Dante, Lucas. M-am oprit speriat din alergat si m-am uitat la el.
- Sa sti ca nu este ceea ce pare a fi, ii spun eu pe un ton speriat.
- Nu? Atunci ce este?
- E-este o…poveste lunga.
- Da…imi inchipui, imi spune el pe un ton batjocoritor.
Mai avea putin si incepeam sa plang, deoarece singura persoana la care tin, nu ma crede. Desigur asta am si facut, insa el a ramas indiferent, mergand mai departe netinand cont de mine.
Voiam sa merg in camera mea si sa plang in pace, insa m-am amintit ca eram sclavul lui Mark deci trebuia sa implinesc anumite sarcini. Deci m-am dus repede la mine in camera, m-am schimbat si am coborat jos unde trebuia sa ajut la pregatit mise-an-place-ul. Incepea o zi de toata ‘’frumusetea’’ pentru mine: mai intai, ma trezesc in patul lui Dante, apoi m-am ‘’certat’’ cu Lucas, iar la 10:00 trebuie sa urc pana la Mark, pe care trebuie sa-l ajut sa se imbrace.
Dupa ce l-am ajutat pe Mark cu toaleta, am mers la mine in camera. O camera destul de saraca, insa draguta. Peretii sunt albastru deschis, cu cateva tablouri pe ei. In parte dreapta a camerei este patul de o singura persoana, iar pe de-o parte si de alta a acestuia se gasesc doua noptiere. In fata patului se gaseste un dulap. Desigur ca acesta camera era mai mult decat suficienta pentru un sclav. Aici nu exista televizor, calculator, etc din simplu motiv ca nu aveam nevoie, adica aceste lucruri mie nu imi placeau. M-am trantit pe pat unde am inceput sa plang atat de tare incat s-a auzit si in camera lui Lucas (care era chiar langa a mea). Am auzit batai in usa, iar cand am mers sa vad cine ma deranjeaza, am vazut ca la usa nu era nimeni altul decat el.
- Ce vrei? Sa iti bati joc de mine?
- Am auzit ca plangeai, si am vrut sa vad de ce
- Da? Si de cand ma rog iti pasa de mine? Mai inainte am avut impresia ca iti bati joc de mine. Iar acum intrebi de ‘’sanatate’’?
- Mai inainte era furios, gandestete: te-am vazut iesind din camera lui Dante, in doua ‘’bucati’’, tu ce ai fi gandit daca erai in locul meu?
- Si daca s-a intamplat ce ai crezut? Poate nu a fost de bunavoie nu? Poate am fost silit..ii spun eu in culmea disperarii.
- Dar..nu cred ca..Dante..ar sili pe cineva sa faca asta nu?
- Tu vezi doar partea buna a oamenilor, a.. scuza-ma am uitat ca tu esti indragostit de domnul Dante, ii spun eu cu sarcasm.
- Da sunt, dar daca este el acel gen de persoana, atunci voi incerca sa il uit.
- Da vezi sa nu, doar la inima nu se comanda, iar dragostea este oarba. Nu tu ai vrut sa te indragostesti de un astfel de demon. Nu il cunosteai si nici eu, insa acum stiu ce pateste regele cu el.
- Dar spunem ce ti s-a intamplat, imi spune cu o voce rugatoare.
Stiam ca il voi rani, intotdeauna il vedeam cum il admira pe Dante, ar fi facut orice pentru el, asa cum eu as fi facut orice pentru el, deaceea am decis sa ii spun adevarul pentru a-l feri de o eventuala ‘’intalnire’’.
- Sti care este pedeapsa care se aplica in cazul in care, tu, ca sclav, incerci sa fugi, nu?
- Da, moartea, in cel mai rau caz, insa tu ai fost intodeauna un slujitor credincois, nu cred ca…stai doar nu te-a amenintat..Dante..cu moartea?!
- Intocmai , ii spun eu plangand.
- Atunci ai facut… ce ai facut pentru a scapa de moarte?
- Da, ii spun incercand sa ma stapanescsa nu mai plang, insa nu puteam.
- Insa nu inteleg,cum ai reusit sa faci sex cu el? Nu m-as fi gandit nici o clipa ca tu ii vei propune un astfel de schimb.
- Nu eu am propus schimbul, ci Dante, ultima propozitie a cazut ca o bomba asupra lui reusind sa il distruga complet.
Puteam vedea cum este nelinistit, confuz, trist, dezamagit, si multe alte emotii amestecate toate pe chipul lui atat de frumos. Avea ochii atat de mari si de negrii ca un abis, parul deasemenea negru precum abanosul, era deasemenea inalt (mai inalt decat mine, insa mai scund decat Dante), dar mai ales bine facut. Ar putea fura inima oricui, asa cum a furat si inima mea candva (cu mult timp in urma, desi nu i-am spus si nici nu o voi face vreo data).
Imi parea rau sa il vad suferind, as fi preferat sa sufar eu in locul lui, insa stiam ca daca nu ii marturisesc tot adevarul, va suferi mai mult cand va fi pus fata in fata cu acesta. Voiam sa il protejez desi eu aveam nevoie de protectia lui. De fiecare data cand am avut nevoie de ajutor fugeam la el, plangem pe umarul lui, dar el niciodata nu m-a implicat in viata lui, adica eu ii spuneam toate fleacurile, insa el nu imi dezvaluia nimic despre el.
Dupa cateva minute de liniste (care mie mi s-au parut secole), l-am auzit suspinand.
- Voi incerca sa te razbun, imi spuse el suspinand dinou.
- Dar cum? Doar stii ca Dante este mai puternic decat noi si fizic si social, noi nu putem sa il atingem nici cu un deget, insa el ne poate strivi cu un deget. Ce vrei sa faci?
- Inca nu stiu, dar ma voi gandi la ceva.
- Nu trebuie sa faci nimic, te rog, el poate sa iti faca ce mi-a facut si mie. Ii spun in culmea disperarii.
- Stai linistit nu se va intampla nimic. Acuma incearca sa te calmez, bine? Eu acuma trebuie sa plec.
Dupa aceste cuvinte iese din camera mea. Nu l-am mai vazut toata ziua( cred ca se gandeste la razbunare, poate nu trebuia sa il implic si pe el, insa acuma este prea tarziu). Sper doar sa nu I se intample nimic.
Seara, inainte de culcare, pe cand mergeam in camera mea, l-am vazut pe Lucas. Fiind intuneric, l-am urmarit si am vazut ca bate la usa lui Dante, iar dupa un ‘’intra’’ lenes, intra in camera.
Oare ce avea de gand sa faca?
“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)

[Imagine: caeb32ab60edb0_full.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Regele si sclavul - de Beba. - 27-05-2012, 04:01 PM
RE: Regele si sclavul - de MiraA - 27-05-2012, 04:45 PM
RE: Regele si sclavul - de Ciquita - 27-05-2012, 05:20 PM
RE: Regele si sclavul - de hiimera - 27-05-2012, 08:38 PM
RE: Regele si sclavul - de Beba. - 29-05-2012, 09:54 AM
RE: Regele si sclavul - de DiZ - 30-05-2012, 10:30 AM
RE: Regele si sclavul - de Lia - 30-05-2012, 10:40 AM
RE: Regele si sclavul - de Beba. - 06-06-2012, 09:34 AM
RE: Regele si sclavul - de AbiiShu' - 06-06-2012, 12:00 PM
RE: Regele si sclavul - de hiimera - 07-06-2012, 10:34 PM
RE: Regele si sclavul - de Beba. - 12-06-2012, 09:42 PM
RE: Regele si sclavul - de hiimera - 14-06-2012, 09:40 AM
RE: Regele si sclavul - de Beba. - 19-06-2012, 08:06 PM
RE: Regele si sclavul - de hiimera - 19-06-2012, 09:43 PM
RE: Regele si sclavul - de y2k - 20-06-2012, 12:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Regele Lupilor Yami 4 3.473 23-06-2013, 10:52 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Regele tradafirilor si Printesa gheturilor Amelia_Angel_Devil 1 3.238 27-09-2009, 11:23 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)