12-06-2012, 04:54 PM
1. Colegii mei. (coca, piti, increzuti, "destepti")
2. Bunica-mea. ("O sa orbesti de la calculatoru' ala. Ce-oi vedea pe el nu stiu..")
3. Matusi-mea (din acelasi motiv ca mamaia)
4. Mama. ( "mergi mai elegant", "nu te mai comporta ca un baiat", "fa curat", "da-ti parul din ochi", "invata", "iesi afara"- cand stau prea mult pe PC)
5. Babele care ii barfesc pe toti si toate. (e treaba mea daca cum ma imbrac, de cine imi place, s.a.m.d )
6. Homofobii (se intelege motivul)
7. Cuconetele trecute de 60 de ani care umbla rujate, machiate si pamponate si care le critica pe celelalte femei normale.
8. Toate starletele si starletii de la noi. (cu mici exceptii)
9. Diriga, cu moralitatea ei.
10. Cand sunt pusa sa aleg intre doua persoane/ lucruri la care tin. ("Ori pe mine, ori pe ea!")
11. Profu' de sport.
12. Profa' de franca'.
13. Profu' de religie.
2. Bunica-mea. ("O sa orbesti de la calculatoru' ala. Ce-oi vedea pe el nu stiu..")
3. Matusi-mea (din acelasi motiv ca mamaia)
4. Mama. ( "mergi mai elegant", "nu te mai comporta ca un baiat", "fa curat", "da-ti parul din ochi", "invata", "iesi afara"- cand stau prea mult pe PC)
5. Babele care ii barfesc pe toti si toate. (e treaba mea daca cum ma imbrac, de cine imi place, s.a.m.d )
6. Homofobii (se intelege motivul)
7. Cuconetele trecute de 60 de ani care umbla rujate, machiate si pamponate si care le critica pe celelalte femei normale.
8. Toate starletele si starletii de la noi. (cu mici exceptii)
9. Diriga, cu moralitatea ei.
10. Cand sunt pusa sa aleg intre doua persoane/ lucruri la care tin. ("Ori pe mine, ori pe ea!")
11. Profu' de sport.
12. Profa' de franca'.
13. Profu' de religie.
![[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]](http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/314/b/6/vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png)
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.