Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hullo

Ma credeti sau nu, am ajuns aici in cautarea unui forum anime a carui categorie de fan fiction inca nu a murit. Long story short, I'm doing research on that so I'll be lurking there for a bit.

Salut, sunt Ioana, sau KDHear, ex KitsuneDragonheartLove, ocazional Linda Quest. Nu-s novice pe forumurile de anime si manga - bantui pe ele de prin 2006 si deja am vazut multe nume cunoscute pe aici.

Foarte pe scurt, am 24 de ani, fosta studenta la Japoneza-Engleza, imi termin masteratul de British Cultural Studies in mai putin de doua saptamani (cu o lucrare despre fan fiction si comunitatile construite in jurul acestei practici). Anime-uri preferate: Inuyasha, Slayers, Yuyu Hakusho, Spice and Wolf, Ouran, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Rose of Versailles (versiunea dublata in italiana unde Oscar are o voce rece si calculata), etc. Seriale: Doctor Who, Supernatural, Castle, Jonathan Creek, Stargate, Andromeda si altele. Animatie occidentala: Jonny Quest, Avatar:The Last Airbender, Legen of Korra, Gargoyles, Avengers: Earth's Mightiest Heroes (I'm going through a phase, ok?) si mult prea multe ca sa-mi amintesc acum.

Nice to be here. You can ask me anything.

I'm off to stalk the fan fiction section 4

Răspunsuri în acest subiect
Hullo - de KDHeart - 12-06-2012, 01:06 PM
RE: Hullo - de Kommissar - 12-06-2012, 02:23 PM
RE: Hullo - de Lia - 12-06-2012, 02:30 PM
RE: Hullo - de KDHeart - 12-06-2012, 02:35 PM
RE: Hullo - de Kommissar - 12-06-2012, 02:41 PM
RE: Hullo - de KDHeart - 12-06-2012, 02:57 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)