Da, am primit mesajul. ^^
Nana? Ai spus Nana? Da, se afla printre animeurile mele favorite, pe langa Uraboku ( pe care inca nu l-am terminat ) si vechiul Naruto. Multe episoade, dar bune... Ma tin in suspans.
Si animal de casa am avut: papagal, hamster, porcusor de Guineea iar acum vreau o pisica. ^^
Bun venit pe forum, din nou. :3
dopamine A scris:Buna Eu cateva zile nu am avut net si am vazut ca ai postat in topicul meu de la 'nou veniti'. Voiam sa-ti raspund , dar apoi mi-am dat seama ca cineva a inchis topicul. Oh, well... Anime-ul preferat era, pana nu demult, Nana. Acum parca sunt indecisa intre DBZ si Fullmetal Alchemist: Brotherhood . Dar al tau ? Animal de casa nu am din pacate Am avut un papagal pe care l-au pierdut ai mei cand erau la munte (au crezut ca dragutul nostru papagal tine asa mult la noi incat daca i-ar da drumul nu ar fugi) si catei si o pisica atunci cand eram mica Aaa si pesti... As vrea un cameleon acum, mi se par super draguti . Tu ai animale de casa ?
Apropo, multumesc mult pentru primirea calduroasa
Nana? Ai spus Nana? Da, se afla printre animeurile mele favorite, pe langa Uraboku ( pe care inca nu l-am terminat ) si vechiul Naruto. Multe episoade, dar bune... Ma tin in suspans.
Si animal de casa am avut: papagal, hamster, porcusor de Guineea iar acum vreau o pisica. ^^
Bun venit pe forum, din nou. :3