05-06-2012, 01:58 PM
@Liar: Daca nu vrei sa vezi chiar totul poti sa mai sari, desi chiar nu inteleg de ce ti se pare slabut. Mie mi-a placut foarte, foarte mult. Anyway, daca tot nu functioneaza asa, iti mai pot explica eu cum sta treaba. Oricum introducerea RPG-ului va fi facuta de asa natura incat sa nu fie nevoie sa cunoasteti anime-ul cap-coada. Trebuie sa va dati seama cam cum se comporta asa personajele, ca sa nu o luam chiar pe aratura. Sa semene cat de cat. O sa vezi ca o sa ne distram pana la urma. Astept sa ma cauti pe mess, daca vrei ajutorul meu. Oky?
@Lia: Naruto e cam prea mare. Mie sincer mi-e lene sa vad 200+ episoade (parca are mai multe ???) te rog nu ma bate daca gresesc. Cat despre Inuyasha.. hm.. imi place. L-am vazut cand eram mai mica. Nu tot, dar ma pot apuca de el, sa-l re-vizionez.
Ideea cu Death Note a fost pe moment. Oricum RPG-ul ar trebui sa fie foarte bine organizat si participantii sa coopereze ca lumea. Sa nu uitam ca anime-ul a fost genial, din toate punctele de vedere. In privinta asta va sustin.
@Lia: Naruto e cam prea mare. Mie sincer mi-e lene sa vad 200+ episoade (parca are mai multe ???) te rog nu ma bate daca gresesc. Cat despre Inuyasha.. hm.. imi place. L-am vazut cand eram mai mica. Nu tot, dar ma pot apuca de el, sa-l re-vizionez.
Ideea cu Death Note a fost pe moment. Oricum RPG-ul ar trebui sa fie foarte bine organizat si participantii sa coopereze ca lumea. Sa nu uitam ca anime-ul a fost genial, din toate punctele de vedere. In privinta asta va sustin.
~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”