04-06-2012, 08:15 PM
Eu una va multumesc din suflet pentru clipele petrecute pe Zup. Imi pare rau ca lucrurile au ajuns pana intr-atat incat sa fie cazul sa ne certam in halul asta, si-mi pare rau ca am ajuns sa discutam despre lucruri grave precum plecarea anumitor persoane, sau posibila stergere a forumului. Imi pare rau ca am ajuns la vorbe urate si jigniri, (cei de pe fb stiu despre ce vorbesc).
Nu-mi gasesc cuvintele potrivite pentru a exprima regretul meu pentru faptul ca, poate, uneori n-am facut ce trebuia, sau n-am stiut cum sa vorbesc, sau n-am stiut cum sa ma adaptez unei situatii, dar asta sunt, asa cum nici in prezent, nu mai stiu cum sa ma adaptez situatiei asteia. As schimba totul, totul legat de comportamentul meu, si as face orice-mi sta in putere incat userilor sa le fie drag sa posteze pe forum.
Nu.. stiu ce as putea sa mai spun. N-am cuvinte sa va spun cat regret.
And, Lia, if you're leaving, i'm leaving too..
Imi pare rau ca a trebuit sa fie asa.
*cry*
Nu-mi gasesc cuvintele potrivite pentru a exprima regretul meu pentru faptul ca, poate, uneori n-am facut ce trebuia, sau n-am stiut cum sa vorbesc, sau n-am stiut cum sa ma adaptez unei situatii, dar asta sunt, asa cum nici in prezent, nu mai stiu cum sa ma adaptez situatiei asteia. As schimba totul, totul legat de comportamentul meu, si as face orice-mi sta in putere incat userilor sa le fie drag sa posteze pe forum.
Nu.. stiu ce as putea sa mai spun. N-am cuvinte sa va spun cat regret.
And, Lia, if you're leaving, i'm leaving too..
Imi pare rau ca a trebuit sa fie asa.
*cry*
~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”