04-06-2012, 07:31 PM
Eu sunt noua pe aici si nu stiu exact cum sta treaba. Inca incerc sa ma adaptez cerintelor si inca mai am de descoperit multe pe forum. N-am putut sa nu observ, in schimb, ca ceva s-a schimbat. Evident, forumul nu mai arata cum arata inainte. Mi se pare o prostie chestia asta si cred ca multi dintre userii noi habar nu au ce se intampla si li se pare aiurea. 'Cea mai friendly comunitate anime', asa mi s-a prezentat forumul asta. De ce atatea certuri atunci ? Fara nicio suparare, ceea ce tocmai s-a intamplat a fost o reactie prosteasca din partea celui care a facut-o. Nu cred ca se va rezolva nimic in felul asta. Veteranii probabil inteleg, dar ganditi-va putin si la userii noi (: Atata tot
Later edit: Cand am dat 'post reply' , forumul revenise la forma lui initiala. Chiar si asa, ceea ce am zis eu acolo tot se aplica si ar fi super daca ar putea fi luat in considerare
Later edit: Cand am dat 'post reply' , forumul revenise la forma lui initiala. Chiar si asa, ceea ce am zis eu acolo tot se aplica si ar fi super daca ar putea fi luat in considerare