04-06-2012, 07:11 PM
Din tot ce am citit aici vad doar ca ai o problema cu Daria. Nu puteti sa discutati frumusel despre asta in privat? Eu sunt aici din 2010 si am fost mod anul trecut cateva luni, am fost data jos pentru ca frecam menta si repusa ca sa ma ocup de concursurile de grafica si de aspectul site-ului - tema. Din 2010 pana acum nu am avut probleme cu niciun moderator cat nu am facut parte din echipa. Sa nu mai mentionez faptul ca echipa a fost schimbata de multe ori in ultima perioada. Si eu am fost prinsa in tot felul de conflicte, mai ales atunci cand eram mod si am lipsit o perioada pentru ca nu imi mergea calculatorul si s-au trezit nu stiu cati useri cu care nu aveam nicio tangenta sa ii spuna lui Aly sa ma faca mod global, ea crezand ca respectivii au fost pusi de mine, care nu mai intrasem de nu stiu cat timp si habar n-aveam ce se mai intampla pe Zup.
Ma amuza faptul ca ne acuzi pe toti dar nu ne dai dovezi concrete. Ma amuza faptul ca Lia ti-a cerut asta si tu i-ai spus ca nu suntem la tribunal. Stii, vrei sa arunci cu pietre in toti dar nu dai un motiv real. Spune concret: moderatorul X s-a luat de mine in privat/ in topicul Y pe nedrept altfel nu te astepta ca toti userii sa te preaslaveasca pentru ca ai incercat sa urci o treapta mai sus in ierarhie ca sa poti sa ne prinzi de picioare (ca tot ai zis ca ne credem superiori). Dar stai, esti prima persoana care ia initiativa deoarece celorlalti le-a fost teama.
Ma amuza faptul ca ne acuzi pe toti dar nu ne dai dovezi concrete. Ma amuza faptul ca Lia ti-a cerut asta si tu i-ai spus ca nu suntem la tribunal. Stii, vrei sa arunci cu pietre in toti dar nu dai un motiv real. Spune concret: moderatorul X s-a luat de mine in privat/ in topicul Y pe nedrept altfel nu te astepta ca toti userii sa te preaslaveasca pentru ca ai incercat sa urci o treapta mai sus in ierarhie ca sa poti sa ne prinzi de picioare (ca tot ai zis ca ne credem superiori). Dar stai, esti prima persoana care ia initiativa deoarece celorlalti le-a fost teama.