04-06-2012, 05:56 PM
Okay... Vad user doritor de afirmare. Draga mami, fa si tu ceva mai constructiv si participa la un concurs sau scrie o poveste, ceva. Ca asa, cu cearta si acuzatii nefondate, numai pareri de ''bine'' despre tine o sa auzi. Si mai vazusem ceva gen: Userii care sunt vechi si au putine posturi n-au ce sa caute pe zup. (gen, am citit in graba) Eu sunt aici din 2008 si uita-te la numarul meu de posturi (cu cateva sterse), dar asta nu inseamna ca nu sunt activa sau ca m-a luat vreun mod la bataie. Ei incearca sa ii faca pe cei ca mine sa se implice mai mult, nu doar sa citeasca (comunicarea asta..).
Cine s-a legat de Daria? Ha? O apar eu cu pretul vietii. Nu degeaba am luat-o cu japca aseara.
Nu acuza mozii ca vrei tu sa atragi atentia.
edit: Vai mie, scuzeee. Am uitat complet. Eu fiind obisnuita sa scriu asa, cu diacritice. X_X Merci mult FreeToLove ca mi-ai spus.
Cine s-a legat de Daria? Ha? O apar eu cu pretul vietii. Nu degeaba am luat-o cu japca aseara.
Nu acuza mozii ca vrei tu sa atragi atentia.
edit: Vai mie, scuzeee. Am uitat complet. Eu fiind obisnuita sa scriu asa, cu diacritice. X_X Merci mult FreeToLove ca mi-ai spus.