Lovise, scuza-ma, dar echipa de acum este total schimbata fata de 2010 asa ca te rog sa nu tragi la raspundere, si ce legatura ai facut tu intre ce am zis eu de posturi si ce ai zis tu de personalitate? Plus userii normali nu s-au luat de tine sau ei intre ei? E absurd ce zici, acum serios, ne facem timp fiecare cum putem, ai vazut daca His' nu a putut sa-ti faca comanda, ne-am acoperit fara sa ne certam si ti-am facut-o eu.
Prin numarul de posturi ma refeream la contributia fata de comunitate, care din mare pacate pentru 90% din useri este 0, fiindca posteaza doar la FF si ii doare in palarie de restul sectiunilor.
Zau asa, de cateva luni de zile facem tot ce putem... Avem limite, faza cu nickurile este de la hackuire, cati dintre voi ati fost aici sa adunati bucatile din zup si sa le puneti la loc?
Cati v-ati modificat propriile posturi sa inlaturati sutele de diacritice transformate in semne dubioase?
Zau, asa, ma simt ca o proasta, si imi pare rau si pentru moderatorii pe care i-am pus la lucru.
Prin numarul de posturi ma refeream la contributia fata de comunitate, care din mare pacate pentru 90% din useri este 0, fiindca posteaza doar la FF si ii doare in palarie de restul sectiunilor.
Zau asa, de cateva luni de zile facem tot ce putem... Avem limite, faza cu nickurile este de la hackuire, cati dintre voi ati fost aici sa adunati bucatile din zup si sa le puneti la loc?
Cati v-ati modificat propriile posturi sa inlaturati sutele de diacritice transformate in semne dubioase?
Zau, asa, ma simt ca o proasta, si imi pare rau si pentru moderatorii pe care i-am pus la lucru.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand