04-06-2012, 10:28 AM
(04-06-2012, 10:20 AM)Miky sweetie :3 A scris: @Lia: Mi-au fost sterse o gramada din posturi, apropo. Si am dat idei ce au fost respinse. Si am fost luata peste picior de cineva din ... "treapta voastra sociala". Vrei dovezi? Cauta in topicurile mai vechi si ai sa le gasesti.
Edit: In plus, topicul este despre voi, nu pentru voi. Asa cum si voi faceti topicuri despre userii ca noi. Cititi, moderati, dar macar fiti corecti si lasati lumea sa spuna ce are de spus.
Ce topicuri am facut noi despre useri? Va dau printscreen/acces la adminlog/Staff Area si o sa vedeti ca nici macar nu discutam cum sa "persecutam" userii.
In fine, nu am chef de cearta. Oricum ma pun sa fac backup de azi ca in caz ca iar se hackuieste zupul pentru faza asta, macar sa il am salvat la zi. :-<
I miss how the forum used to be *sigh*
Also
Citat:Nu le mai trimiteti P.M.-uri, pentru ca ori o sa le ignore, ori o sa va raspunda si cand o s-o faca, o sa va para rau (asta in legatura cu mesajele despre comportamentul lor pe site).
Eu am raspuns frumos si le-am explicat, chit ca nu au inteles din prima. Am rabdare.
Wait a sec, aren't you Miky that used to be a moderator but got taken down because she wasn't doing anything? ._.