03-06-2012, 11:51 PM
Ok, sa inteleg ca nu sunt in regula daca nu s-au pus in aplicare?
[Edit] De unde sa stiu asta, Daria? Nu mi-a spus nimeni nimic, credeam ca postul meu a fost uitat, ori ideile au fost proaste. Mersi ca mi-ai spus.
Citat: Am editat descriptiile pentru fiecare sub-forum pe pagina principala, ma rog, aproape, pana am ramas fara idei. Astept propuneri, ceva light si amuzant sau fie.
Am observat, sunt ok. La Cosplay ce zici sa fie: "Cu un ac si o ata iti faci costumul potrivit. Povesteste-ne si noua experientele tale despre cosplay." ?
La Contest Of The Week: "Arata-ne talentul tau prin concursurile lunare de pe zup si convinge-ne ca esti bun la asta."
Anime / Manga Games : "Hai sa uitam pentru o secunda plot-ul animeurilor si sa ne jucam cu personajele."
Fansub: "Te-ai intrebat vreodata cine pune subtitrarea la un anime, sau cum se desfasoara acest proces? Nu e greu. Poate ne dai o mana de ajutor umbland prin aceasta sectiune."
Japonia: "Cu totii stim ca ai o pasiune ascunsa pentru aceasta tara. Afla aici cultura, mitologia, arta si civilizatia Japoniei"
[Edit] De unde sa stiu asta, Daria? Nu mi-a spus nimeni nimic, credeam ca postul meu a fost uitat, ori ideile au fost proaste. Mersi ca mi-ai spus.