31-05-2012, 12:44 PM
Eu incerc sa urmaresc cate un anime 'at a time' ca sa fiu sigura ca toata atentia mea e concentrata asupra lui ca lumea. Momentat urmaresc 'Durarara!!!' si chiar il recomand. M-a surprins foarte tare, nu m-asteptam la povestea lui.. La inceput am crezut ca nu o sa fie cine stie ce de capul lui, dar pe masura ce se dezvaluia povestea fiecarui caracter, am inceput sa-l plac din ce in ce mai mult. Nu e ca nimic din ceea ce am vazut pana acum si e unul din animeurile care te fac sa vrei sa vezi si urmatorul episod si iubesc chestia asta.
Ultimele anime-uri urmarite: M-am mai uitat la Steins;Gate , am terminat Bleach si am vazut si Another. Toate super bune, recomand.
Viitoarele anime-uri care le voi urmari: Sunt un pic in dubii aici. Mi-au fost recomandate Kamikaze Kaitou Jeanne si Lovely Complex deci cred ca o sa ma uit la unul din astea doua in continuare. ^^[/b]
Ultimele anime-uri urmarite: M-am mai uitat la Steins;Gate , am terminat Bleach si am vazut si Another. Toate super bune, recomand.
Viitoarele anime-uri care le voi urmari: Sunt un pic in dubii aici. Mi-au fost recomandate Kamikaze Kaitou Jeanne si Lovely Complex deci cred ca o sa ma uit la unul din astea doua in continuare. ^^[/b]