Am avut o cunostiinta careia ii placeau la nebunie anime-urile ecchi si atunci mi-am facut datoria de a-i oferi o lista cu posibile victime. Primind feedback atat de bun de la el in ceea ce priveste seria si fiind asa de scurta am zis sa-i dau o sansa. Nu s-a ridicat intocmai la asteptarile mele si nici nu a fost din cale afara de amuzant incat sa rad non-stop, a fost chiar frustrant avand in vedere ca tipul, Kosuda era parca trecut prin masina de spalat majoritatea timpului.
Iar grijile lui Yamada fata de partile ei feminine desi mi s-au parut amuzante la inceput, ajunsesera sa ma dispere.
Speram la un umor mai proaspat, si m-am ales cu o comedie slabuta spre buna, un personaj tsundere, adolescentul frustrat care nu stie cum sa ajunga la tipa si prietena din copilarie cu sanii exagerati de mari, care e total pe langa.
Ultimul episod a fost amuzant desi imi venea sa-mi dau o palma peste frunte pentru ca scopul nu a fost atins nici macar la sfarsitul scurtei serii.
Atata potential irosit...
Iar grijile lui Yamada fata de partile ei feminine desi mi s-au parut amuzante la inceput, ajunsesera sa ma dispere.
Speram la un umor mai proaspat, si m-am ales cu o comedie slabuta spre buna, un personaj tsundere, adolescentul frustrat care nu stie cum sa ajunga la tipa si prietena din copilarie cu sanii exagerati de mari, care e total pe langa.
Ultimul episod a fost amuzant desi imi venea sa-mi dau o palma peste frunte pentru ca scopul nu a fost atins nici macar la sfarsitul scurtei serii.
Atata potential irosit...
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate