30-05-2012, 01:42 AM
Mood: ca o crizata cu ghimpi in gat.
Status: bolnavioara.
Mananc: cam tarziu.
Beau: o berula, cu paiul - nicio intentie dubioasa, e doar un vechi obicei de-al meu.
Sunt imbracata in: colanti si maieu roz.
Ascult: ,,de data asta mananca viermi din mana mea'' - am TV-ul deschis pe fundal si e pe Pro TV, cre-ca Masterchef.
Privesc: fluturasii de pe fundalul site-ului.
Status messenger: in ultima vreme, nu prea...
Vorbesc pe messenger cu: un amic mai ,,caterincos''.
Citesc: ,,Magarul de aur''.
Ma gandesc la: imi zdruncina tusea prea tare mintile, si nu prea aud ce gandesc. Probabil la uzualele macinari pe plan sentimental. Tipic mie.
Dating: the guy that brought so much more 'bad' than 'good' in my life, since 2009. Si probabil par vreo martira, acum.
Doresc: un masaj la gat, timp, atentie.
Iubesc pe: that troublesome lad, my good ol' friends, some members of my family, some pets and me, of course.
Nervoasa pe: cate ceva/ cineva. Asta e o stare de fapt la mine.
Urasc pe: /neah!
Imi lipseste: starea Zen.
Abia astept sa: ...vina secunda urmatoare?
A. Si sa scap de examenele la engleza mai repede.
Status: bolnavioara.
Mananc: cam tarziu.
Beau: o berula, cu paiul - nicio intentie dubioasa, e doar un vechi obicei de-al meu.
Sunt imbracata in: colanti si maieu roz.
Ascult: ,,de data asta mananca viermi din mana mea'' - am TV-ul deschis pe fundal si e pe Pro TV, cre-ca Masterchef.
Privesc: fluturasii de pe fundalul site-ului.
Status messenger: in ultima vreme, nu prea...
Vorbesc pe messenger cu: un amic mai ,,caterincos''.
Citesc: ,,Magarul de aur''.
Ma gandesc la: imi zdruncina tusea prea tare mintile, si nu prea aud ce gandesc. Probabil la uzualele macinari pe plan sentimental. Tipic mie.
Dating: the guy that brought so much more 'bad' than 'good' in my life, since 2009. Si probabil par vreo martira, acum.
Doresc: un masaj la gat, timp, atentie.
Iubesc pe: that troublesome lad, my good ol' friends, some members of my family, some pets and me, of course.
Nervoasa pe: cate ceva/ cineva. Asta e o stare de fapt la mine.
Urasc pe: /neah!
Imi lipseste: starea Zen.
Abia astept sa: ...vina secunda urmatoare?
A. Si sa scap de examenele la engleza mai repede.
![[Imagine: ls.jpg]](http://i206.photobucket.com/albums/bb269/freak_2666/ls.jpg)