Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: va place ficul?
da
54.55%
6 54.55%
nu
9.09%
1 9.09%
asa si asa
36.36%
4 36.36%
Total 11 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Regele si sclavul

deci...am ascultat sfaturile voastre (sper) si am venit cu nextul, care este un pic mai lungut.
am vrut sa fac ceva mai original, sa nu fie tot aceeasi poveste, deaceea inca o data va rog sa imi spuneti daca va place sau nu, dar mai ales astept critica voastra.

Capitolul 2

Ma uit la el cum tremura si parca vreau sa il torturez si mai mult . Da, da, stiu, sunt o persoana sadica. Acuma insa vreau sa imi pedepsesc ‘’animalutul’’, si sa ma joc un pic cu el.
Ma apropii incet de pat, eu fiind doar in boxeri, insa cand sa ii trag plapuma care il acoperea, cineva bate la usa. Furios strig un ‘’cine e?’’, iar majordomul meu, Lucas, intra (desi nu i-am dat voie) si imi comunica ca sunt asteptat urgent jos. Nu pot sa cred, de ce trebuia sa ma intrerupa acuma? Resemnat ma imbrac, iar cu o privire furioasa ma apropii de Yuri si ii spun ca daca se misca de un milimetru pedepsa va fi dubla, iar el cu ochii inlacrimati ma asigura ca ma va asculta intocmai (cred ca l-am sperit rau de tot, dar asta nu e nimic din ceea ce am pregatit pentru el).
Ajuns jos vad ca sunt asteptat de catre Dante, un barbat de douazeci si trei de ani, cu parul lung si negru iar ochii deasemenea sunt negri precum un abis. Este cel mai bun’’ prieten’’ al meu.
Isi intoarce imediat privirea spre mine, cu un ranjetul pe fata lui care nu imi place deloc.
- Hey, Dante, ce mai faci? Il intreb eu cu o urma de nervozitate in voce.
- Am trecut sa te vad,iar tu asa ma primesti? Sau poate te-am intrerupt de la ceva interesant? Imi spune el cu subinteles.
- Da, scuza-ma, dar nu prea ma simt bi…nu am reusit sa termin propozitia deoarece buzele m-au fost prinse intr-un sarut violent.
Mana incearca sa si-o strecoare in pantalonii mei, insa reusesc sa il imping si astfel sa rup sarutul.
- Ce te-a apucat? Intreb eu usor speriat.
- Ti-am zis ca atunci cand ma minti trebuie sa fi pedepsit nu? Ma intreba el cu subinteles.
Da, intradevar intotdeuna ma pedepsea daca nu faceam ce imi spunea el, iar pedepsele nu erau intocmai ortodoxe. Imi amintesc odata ca i-am ascuns ca m-am culcat cu Brian, fostul lui prieten, iar cand a aflat a venit la mine, si a inceput sa ma sarute apoi am simtit o intepatura in bratul drept, iar dupa aceea am lesinat in bratele lui puternice. M-am trezit din cauza unei dureri insuportabile in partea de jos a trupului. El era deasupra mea si ma penetra cu putere, am vrut sa il imping de pe mine insa am vazut ca mainile imi erau legate deasupra capului, iar el cu o privire sadica urcase pana la urechea mea si imi spuse ca asa voi fi pedepsit de fiecare data cand vio fi ‘’rau’’. Apoi imi muscase pavilionul urechii si a continuat sa ma penetreze pana cand s-a eliberat in interiorul meu (desi eu de mult o facusem) si a cazut epuizat deasupra mea. Mi-a eliberat mainile insa nu mai aveam nici un strop de energie. Desigur asta nu a fost singura data cand s-a bucurat de mine, de fiecare data cand faceam ceva ‘’rau’’ ma ‘’pedepsea ’’.
Toti cred ca eu sunt cel mai puternic si rau, insa nimeni nu stie ca sunt controlat din umbra de Dante, el fiind adevaratul ‘’rege’’.
- Nu te-am mintit, chiar nu ma simt bine, am spus eu cu o voce plangaciosa.
- Aha, deci nu ii adevarat ca era cu Yuri, ala care a reusit sa fuga din castel, nu?
Am inghitit in sec. Uitasem ca Lucas era fidel lui Dante (cred ca il iubeste, saracu nu il cunoaste), desi din visteria mea manca.
Dante s-a apropiat periculos de mult de mine, iar eu simt ca sangele nu mai circula in vine, si ma strange in brate apropiindu-se de urechea mea
- Daca vrei atat de mult sa il faci al tau pe Yuri iti propun ceva in grup, ce spui? Imi sopteste el la ureche, iar dupa ce termina propozitia m-a musca usor de pavilion, iar apoi linge acel loc (care era unul dintre cele mai sensibile locuri ale mele, iar el stia asta)
Am ramas masca, nu ma asteptam la asa ceva de la el, nu stiam ce sa raspund, dar un alt sarut imi intrerupe sirul gandurilor. Desigur a fost tot atat de violent ca si primul, dar eu nu vioam sa particip ceea ce l-am infuriat si mai tare, asa ca a bagat mana in pantalonii mei si strans cu putere de fratele meu geaman, astfel indemnandu-ma sa particip la ceea ce imi facea.
Pe cand eram in acea ipostaza, in mijlocul sufrageriei, a aparut Lucas, ramanand masca, insa isi reveni repede.
- Mylord va reamintesc ca trebuie sa imbracati si sa mergeti la balul organizat in cinstea zilei dumneavostra, sper ca nu ati uit!?
- N-nu, acuma ma duc.
Astfel am reusit sa scapat de Dante, macar petru putin timp.
Intru ca o tornada in camera mea si abia atunci parca m-am trezit dintr-un vis. Imi atintesc privirea spre Yuri, care inca tremura, si ii arunca una dintre privirile mele ucigatore.
- Imbracate repede si dispari din camera mea, te voi pedepsi mai tarziu!
Se uita la mine parca acum realizand ca era gol. Se imbraca cu viteza luminii si cu pasi tremurati iese pe usa.
M-am imbracat repede intr-un costum negru, camasa alba si cravata rosie(era cam prea formal dar ea un bal deci trebuia sa arat ca un ‘’rege’’) si desigur nelipsita corona (desi o puneam pe cap doar la astfel de eveniment).
Am coborat repede si l-am vazut pe Dante asteptandu-ma el fiind imbracat cu un costum alb si o camasa neagra(uitasem ca el conducea in adevaratul sens al cuvantului si ca eu eram doar o marioneta in mainile lui).
In acest castel, el isi avea propriile camere,iar cand avea chef sa ramana doar mergeam in camera lui (sau mai nou a mea). Astfel se explica de unde luase el hainele.
- Hai misca-ti curul ala sexy ca intarziem si chiar daca esti ‘’regele’’ tot trebuie sa ajungi la timp, imi spune el o voce rece si nerabdatoare.
- Vi si tu? Il intreb desi stiu deja raspunsul.
- Nu vrei sa vin cu tine? Daca cineva se da la tine, trebuie sa te scap nu? Imi riposteaza el, desi stia ca am garzile mele de corp si ca in ochii oamenilor eu sunt regele.
Inghit in sec pentru a doua oara si, impreuna cu el, merg spre masina care ne astept.
Dupa zece minute am ajuns. Balul se tine in casa contelui Cucinsky un vechi prieten regal. La intrarea in palat se vedea nelipsitul covor alb ceeea ce simboliza puritatea ( nu mai pur nu eram eu), masele cu mancare ( se pare ca balul va fi afara) si orchestra. Totul era asezat in gradina superba a contelui, renumita ca fiind cea mai frumoasa, dupa a mea desigur.
Se pare ca va fi o seara lunga si plistisitoare asta daca ‘’prietenul’’ meu nu face ceva (asa cum face intotdeauna).

Ps.Astept in continuare comentariile voastre:)
“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)

[Imagine: caeb32ab60edb0_full.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Regele si sclavul - de Beba. - 27-05-2012, 04:01 PM
RE: Regele si sclavul - de MiraA - 27-05-2012, 04:45 PM
RE: Regele si sclavul - de Ciquita - 27-05-2012, 05:20 PM
RE: Regele si sclavul - de hiimera - 27-05-2012, 08:38 PM
RE: Regele si sclavul - de Beba. - 29-05-2012, 09:54 AM
RE: Regele si sclavul - de DiZ - 30-05-2012, 10:30 AM
RE: Regele si sclavul - de Lia - 30-05-2012, 10:40 AM
RE: Regele si sclavul - de Beba. - 06-06-2012, 09:34 AM
RE: Regele si sclavul - de AbiiShu' - 06-06-2012, 12:00 PM
RE: Regele si sclavul - de hiimera - 07-06-2012, 10:34 PM
RE: Regele si sclavul - de Beba. - 12-06-2012, 09:42 PM
RE: Regele si sclavul - de hiimera - 14-06-2012, 09:40 AM
RE: Regele si sclavul - de Beba. - 19-06-2012, 08:06 PM
RE: Regele si sclavul - de hiimera - 19-06-2012, 09:43 PM
RE: Regele si sclavul - de y2k - 20-06-2012, 12:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Regele Lupilor Yami 4 3.478 23-06-2013, 10:52 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Regele tradafirilor si Printesa gheturilor Amelia_Angel_Devil 1 3.251 27-09-2009, 11:23 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)